Χρήστος Τεντόμας o έμπειρος Αντιδήμαρχος ξανά υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη: Να γίνουν και οι 129 γειτονιές πιο πράσινες, πιο καθαρές, σε μια σύγχρονη πόλη

Ο Χρήστος Τεντόμας είναι από τους παλαιότερους αυτοδιοικητικούς τους Δήμου Αθηναίων με θητεία στα κοινά εδώ και 33 χρόνια σε διάφορες θέσεις έχοντας αφήσει σε όλες το στίγμα του.

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Χρήστος Τεντόμας ανακοίνωσε ότι θα είναι πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και αυτή τη φορά με τον Κώστα Μπακογιάννη, όπως και το προηγούμενο διάστημα όπου διετέλεσε Αντιδήμαρχος Κλιματικής Αλλαγής και Πρασίνου.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Με μεγάλη χαρά, αλλά και συγκίνηση, είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες εκλογές του Οκτώβρη.

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο μου και Δήμαρχο Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και δεσμεύομαι να τον δικαιώσω!

Η ομάδα μας και για αυτές τις εκλογές άκρως ικανή, γεμάτη Αθηναίες και Αθηναίους που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τις 129 γειτονιές της αγαπημένης μας πόλης.

Μαζί, θα κάνουμε την Αθήνα πιο όμορφη, πιο πράσινη.

Μαζί, θα πάμε την Αθήνα πιο Ψηλά!»

Ο Χρήστος Τεντόμας μεθοδικός και αποτελεσματικός έχει ασχοληθεί με θέματα σχολικής μέριμνας, αθλητισμού, καθαριότητας και πολλούς ακόμα όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζει την πόλη καλύτερα απ’ όλους και πέτυχε να δημιουργήσει τα «πάρκα τσέπης», μικρές οάσεις πράσινου σε οικόπεδα που επί δεκαετίες ήταν ακάλυπτοι χώροι γεμάτοι σκουπίδια.

Με την ευκαιρία της παρουσίασης από το eirinika.gr της υποψηφιότητας του Χρήστου Τεντόμα, σας παραθέτουμε σημεία της Αθήνας που είναι πλέον αγνώριστα.

Πάρκο στην οδό Πατησίων και Κύπρου

Πάρκο Μιχαήλ Μελά & Έλενας Βενιζέλου

Ιαπωνικός Κήπος της Αθήνας, στη θέση του πάρκου Νηρηίδων στο Παγκράτι

Η πλατεία Αγίου Μελετίου

Ακαδημία Πλάτωνος

Πλατεία Σοφίας Βέμπο

Πάρκο Βουτιέ στα Πετράλωνα

Έργα πρασίνου στην Αμφιτρίτης Άνω Κυψέλη

Ποιος είναι ο Χρήστος Τεντόμας

Γεννήθηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος το 1968. Είναι Τοπογράφος ΑΤΕΙ Αθήνας και πτυχιούχος του τμήματος Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιώσιμη Ανάπτυξη στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εκλέγεται από το 1990 μέχρι σήμερα στο Δήμο Αθηναίων. Έχει διατελέσει: Πρόεδρος 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, ενώ είχε και την εποπτεία της σχολικής μέριμνας.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Επίσης ήταν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α. και Υποδιοικητής ΙΚΑ. Σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων και επικεφαλής της πρωτοβουλίας πολιτών «Η Αθήνα Είμαστε Εμείς».

Το 2019 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος της Αθήνας και ανέλαβε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Σήμερα, είναι Αντιδήμαρχος Κλιματικής Αλλαγής και Πρασίνου. Είναι πάντα δίπλα στο συνάνθρωπο αναλαμβάνοντας εθελοντικές πρωτοβουλίες για τους ανθρώπους με αναπηρία, τους ηλικιωμένους, τους οικονομικά ασθενέστερους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ