Ο Πρίγκιπας Νικόλαος έγινε 54 ετών & η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ του εύχεται - "Φέρνεις τόση χαρά και γέλιο στις ζωές μας, συνέχισε να λάμπεις!" (φωτό)

Χρόνια πολλά!

Μοναδική ήταν η χθεσινή ημέρα (1/10) για τον πρίγκιπα Νικόλαο καθώς είχε τα γενέθλια του!

Μαζί με τη γυναίκα του, Τατιάνα Μπλάτνικ γιόρτασε τα 54 του χρόνια και φυσικά εκείνη θέλησε να το μοιραστεί και δημόσια.

Διαβάστε ακόμη: Εμφάνιση statement για την Τατιάνα Μπλάτνικ στο Ηρώδειο: Στη συναυλία Κορκολή - Χατζηνάσιου με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Νικόλαο (φωτό)

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους 80 χιλιάδες ακολούθους της ένα τρυφερό ενσταντανέ με την ίδια και τον σύζυγο της να ποζάρουν αγκαλιά και να χαμογελούν.

 

 

«Χρόνια πολλά! Φέρνεις τόση χαρά και γέλιο στις ζωές και τις καρδιές των ανθρώπων – πάντα, με όλους τους τρόπους. Μέσα από τις φωτογραφίες σου, δίνεις φως, μέσω της πίστης, της ενότητας και της εμπιστοσύνης (και με την ηλικία, λίγη σοφία;) Συνέχισε να λάμπεις – σήμερα σε γιορτάζουμε σε όλο σου το μεγαλείο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικές εβδομάδες το ζευγάρι συμπλήρωσε 13 χρόνια γάμου και 20 χρόνια γνωριμίας αφού γνωρίστηκαν το 2003 και παντρεύτηκαν το 2010.

Διαβάστε ακόμη: 13 χρόνια γάμου για τον πρίγκιπα Νικόλαο & την Τατιάνα Μπλάτνικ -Σπάνιες φωτό από την υπέροχη τελετή στις Σπέτσες


instagram @dnaroyals

 

 

Ο γάμος τους ήταν θεαματικός και πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2010 στις Σπέτσες  με μέλη βασιλικών οικογενειών να δίνουν το «παρών».

Ταιριάζουν απίστευτα! Συμφωνείτε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ