Αποτροπιασμός: Μητέρα πετσόκοψε μέχρι θανάτου τον 5χρονο γιο της & στη συνέχεια έβρασε & έφαγε μέρος του κεφαλιού του - Τι αποφάσισε για αυτήν το δικαστήριο

Όπως είπε το έκανε για να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της! 

Μια γυναίκα από την Αίγυπτο φέρεται να τεμάχισε μέχρι θανάτου τον πεντάχρονο γιο της με μαχαίρι , τον μαγείρεψε και έφαγε μέρος του κεφαλιού του. 

Η αιγυπτιακή εισαγγελία αποφάνθηκε πως η γυναίκα αυτή δεν πάσχει από ψυχικές διαταραχές,

Η  29χρονη Hanaa Mohamed Hassan, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, όπου θα δικαστεί για την ανθρωποκτονία εκ προμελέτης του γιου της, Youssef.

Νέες αναφορές περιγράφουν λεπτομερώς πώς η ίδια, φέρεται να σκότωσε το θύμα της χτυπώντας το τρεις φορές στο κεφάλι με το φονικό όπλο.

Στη συνέχεια τεμάχισε το σώμα του σε κομμάτια για να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία. Ωστόσο, συνελήφθη πριν προλάβει να θάψει τον μικρούλη. 

Αφού έσφαξε το σώμα του στο μπάνιο, φέρεται να είχε μαγειρέψει το κεφάλι του και άλλα μέρη της σάρκας του σε βραστό νερό στη σόμπα πριν τα φάει.

Νωρίτερα δημοσιεύματα ανέφεραν πώς το έγκλημα ανακαλύφθηκε όταν ο τρομοκρατημένος θείος του Youssef βρήκε μέρη του σώματος σε κουβάδες στο σπίτι της οικογένειας στο Abu Shalabi, Ash Sharqiyah Governorate, τον περασμένο μήνα.

 

Σύμφωνα με την έρευνα, η Χασάν σκότωσε τον Γιουσέφ για να εμποδίσει τον πρώην σύζυγό της και την οικογένειά του να επικοινωνήσουν μαζί του ή να την κυνηγήσουν νομικά για δικαίωμα επίσκεψης.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι η Χασάν ήταν υγιής και ότι δεν είχε καταναλώσει ναρκωτικά ή φάρμακα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη διανοητική της κατάσταση.

 

Μετά τη σύλληψη της, οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν όταν ομολόγησε ότι είχε φάει μέρος του κεφαλιού του γιου της επειδή "ήθελε να μείνει για πάντα μαζί της".

Ο πρώην σύζυγος της Χασάν , δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: "Όταν έφτασα, η αστυνομία με εμπόδισε να δω τον γιο μου λόγω της φρικτής σκηνής", αναφέρει η Daily Mail.

Ο ίδιος εξήγησε: "Χωρίσαμε πριν από τέσσερα χρόνια, επειδή εκείνη είχε γη από τον πατέρα της και μου ζήτησε να αφήσω το σπίτι και την οικογένειά μου και να πάω μαζί της να ζήσω εκεί.

"Αλλά αρνήθηκα, και η σχέση τελείωσε εντελώς με τη θέλησή της, και προσπάθησα να συμφιλιωθώ μαζί της μετά το διαζύγιο, αλλά εκείνη αρνήθηκε και επέμεινε στη γνώμη της".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ