Άτοκη χρηματοδότηση της τάξεως του 40% για επιχειρήσεις από την ProCredit Bank - Ποιοι θα λάβουν επιδότηση επιτοκίου έως 3%

Η ProCredit Bank σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (HDB) στηρίζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η τράπεζα στηρίζει την αναβάθμιση της επιχείρησής σας με τα νέα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (HDB) που προσφέρουν 40% άτοκη χρηματοδότηση και δυνατότητα επιδότησης επιτοκίου έως 3% για τα δύο πρώτα έτη.

Η ProCredit Bank πρόσφατα ξεκίνησε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (HDB) για την ενίσχυση και υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Είναι γνωστό πως στην ProCredit Bank υποστηρίζουν την αναβάθμιση της επιχείρησής σας με τα νέα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, τα οποία προσφέρουν 40% άτοκη χρηματοδότηση και δυνατότητα επιδότησης επιτοκίου έως 3% για τα δύο πρώτα χρόνια.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των προγραμμάτων

Τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα καλύπτουν τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για κεφάλαια κίνησης ή/και υλοποίηση των επενδυτικών τους σχεδίων.

Τα νέα δάνεια με τη συγχρηματοδότηση του «Business Growth Fund» της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (HDB) απευθύνονται σε νεοσύστατες ή υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Προγράμματα χρηματοδότησης: Ανταποκρίνονται στις επιχειρηματικές σας ανάγκες όσον αφορά ρευστότητα, την πράσινη μετάβαση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ειδικότερα:

  • Δάνεια ρευστότητας επιχειρήσεων – για κεφάλαιο κίνησης
  • Πράσινα συγχρηματοδοτούμενα δάνεια – για επενδυτικά σχέδια τα οποία σχετίζονται με την πράσινη μετάβαση
  • Δάνεια ψηφιακής αναβάθμισης επιχείρησης – για επενδυτικά σχέδια τα οποία σχετίζονται με την ψηφιακή αναβάθμιση
  • Άτοκη χρηματοδότηση για το 40% του δανείου: Μέσω της συγχρηματοδότησης του χαρτοφυλακίου της HDB, το 40% του δανείου χορηγείται άτοκα.

Επιδότηση επιτοκίου 3%

Για τα πρώτα 2 έτη, παρέχεται επιδότηση 3% από το Ταμείο Χαρτοφυλακίου της HDB για το υπόλοιπο 60% του δανείου που χορηγείται ως τόκος.

Για τα δάνεια ρευστότητας επιχειρήσεων, η επιδότηση 3% ισχύει αποκλειστικά για επιχειρήσεις που δεν έχουν λάβει άλλο δάνειο από πρόγραμμα της τράπεζας.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η ProCredit Bank Greece ανήκει κατά 100% στη γερμανική ProCredit Holding (μέρος γερμανικού ομίλου). Είναι μια ψηφιακή τράπεζα που προσφέρει παραδοσιακές, αλλά καινοτόμες τραπεζικές υπηρεσίες, διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο, μέσω μίας εύχρηστης πλατφόρμας Internet banking. Επίσης, προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση πελατών τόσο σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες. Στις συναλλαγές της με τους επιχειρηματικούς της πελάτες, εστιάζει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς είναι πεπεισμένοι ότι αυτές δημιουργούν θέσεις εργασίας και συμβάλλουν καθοριστικά στην ευρύτερη οικονομία.

Ταυτόχρονα, η τράπεζα θέτει υψηλά πρότυπα όσον αφορά τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των δραστηριοτήτων της καθώς και των δραστηριοτήτων των πελατών της. Η τράπεζα εργάζεται διαρκώς για την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων, των πελατών της και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα περιβάλλοντος, εφαρμόζοντας συνεπή και βιώσιμα μέτρα.

Οι υπηρεσίες της είναι ιδανικές για ιδιώτες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θα ήθελαν να επενδύσουν στη βελτίωση της ζωής τους ή των επιχειρηματικών τους μοντέλων. Ενθαρρύνει την υπευθυνότητα και την οικονομική παιδεία των πελατών της και δεν προωθεί τον καταναλωτικό δανεισμό για βραχυπρόθεσμες ανάγκες.

Η ProCredit Bank Greece εκτιμά και προωθεί τη διαφάνεια στην επικοινωνία με τους πελάτες της, ενώ εφαρμόζει πελατοκεντρική προσέγγιση, προκειμένου να ικανοποιεί τις ατομικές ανάγκες του καθενός

Ο Πρόεδρος της ProCredit Bank, Petar Slavov.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ