Fame Story: Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό Live - Ποιος σπουδαστής αποχώρησε από την ακαδημία; (βίντεο)

Αναλυτικά ό,τι συνέβη

Ακόμη ένα συγκλονιστικό live του Fame Story!

Ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με τους κριτές, τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Light, υποδέχτηκαν τους 16 σπουδαστές της Ακαδημίας στη σκηνή του Fame Story.

Τρεις από αυτούς, η Μegan Alcandara, ο Δημήτρης Σόφης και η Σαββίνα Βουλδούκη, ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και ήρθαν με σκοπό να δώσουν στο act, που προετοίμαζαν όλη την εβδομάδα, τον καλύτερο εαυτό τους. Ένας, όμως, από αυτούς απαλλάχθηκε από την αγωνία, καθώς ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση των κριτών.

 

 

Οι 16 σπουδαστές έζησαν την κορύφωση των προσπαθειών, που έκαναν όλη την εβδομάδα, όταν θα ανέβηκαν στη θεαματική σκηνή του Fame Story Live για να ερμηνεύσουν το τραγούδι, που τους είχε ανατεθεί.

Στο τέλος της βραδιάς, το κοινό έσωσε έναν από τους υποψήφιους μέσα από την ψηφοφορία του Live, ενώ η dream team των κριτών του Fame Story Live κλήθηκε να πάρει μια δύσκολη απόφαση.

Ο Δημήτρης Σόφης τελικά «σώθηκε» μετά την ψηφοφορία του κοινού ενώ τα δύο κορίτσια περίμεναν την ετυμηγορία των κριτών.

 

 

Η νεαρή κοπέλα που έπρεπε να πει αντίο στην Ακαδημία και τους συμφοιτητές της μίλησε στο τέλος της βραδιάς για μία ανεπανάληπτη εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ