Μώραλης: Η τρίτη θητεία μας να είναι καλύτερη από όλες - Μαρινάκης: Οι Πειραιώτες θα έχουν μία καλύτερη ζωή (βίντεο)

Οι πρώτες δηλώσεις

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης, κατάφερε να επανεκλεγεί στον Δήμο Πειραιά μετά τις Δημοτικές εκλογές σήμερα (08.10.2023).

Ο κ. Μώραλης, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, δήλωσε μετά την επανεκλογή του: «Πιστεύω ότι μας επέλεξαν ξανά για δύο λόγους. Αναγνώρισαν τα καλά της δουλειάς μας, ότι ο Πειραιάς έχει ήδη αλλάξει και γιατί μας εμπιστεύονται να λύσουμε τα προβλήματα τα οποία είναι υπαρκτά. Μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια δέσμευση ότι θα δουλέψουμε το ίδιο σκληρά, σοβαρά και υπεύθυνα ώστε η τρίτη θητεία μας να είναι καλύτερη από τις δύο πρώτες».

Στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

 

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης, κατάφερε να επανεκλεγεί στον Δήμο Πειραιά μετά τις Δημοτικές εκλογές σήμερα (08.10.2023). Ο κ. Μώραλης, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, δήλωσε μετά την επανεκλογή του: «Πιστεύω ότι μας επέλεξαν ξανά για δύο λόγους. Αναγνώρισαν τα καλά της δουλειάς μας, ότι ο Πειραιάς έχει ήδη αλλάξει και γιατί μας εμπιστεύονται να λύσουμε τα προβλήματα τα οποία είναι υπαρκτά. Μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια δέσμευση ότι θα δουλέψουμε το ίδιο σκληρά, σοβαρά και υπεύθυνα ώστε η τρίτη θητεία μας να είναι καλύτερη από τις δύο πρώτες». Μαρινάκης: «Οι Πειραιώτες θα έχουν μία καλύτερη ζωή» Στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. «Από τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι τώρα μιλάμε για μία μεγάλη νίκη του «Πειραιά Νικητή». Παρά τη μεγάλη αποχή που είχαμε, για το οποίο δεν μπορεί κανείς να είναι ευχαριστημένος όταν βλέπει τέτοια μεγάλη αποχή από τον κόσμο, εμείς είμαστε χαρούμενοι που ο «Πειραιάς Νικητής» για ακόμα μία φορά ότι ο Γιάννης Μώραλης και ο συνδυασμός μας σήμερα θα κερδίσει με μία μεγάλη διαφορά από την πρώτη Κυριακή», δήλωσε εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο του κου Μώραλη. «Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα ολοκληρωθούν πολύ σημαντικά έργα για τον Πειραιά και οι Πειραιώτες θα έχουν μία καλύτερη ζωή και τα παιδιά του Πειραιά, όπως έχουμε πει επανειλημμένες φορές στο παρελθόν, θα έχουν μία καλύτερη ζωή». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε όλους τους Πειραιώτες για τα αποτελέσματα, ενώ ανέφερε ότι «να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε κοντά τους».

Πηγή: iefimerida.gr - Μώραλης: Η τρίτη θητεία μας να είναι καλύτερη από όλες -Μαρινάκης: Οι Πειραιώτες θα έχουν μία καλύτερη ζωή - iefimerida.gr

 

«Από τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι τώρα μιλάμε για μία μεγάλη νίκη του «Πειραιά Νικητή». Παρά τη μεγάλη αποχή που είχαμε, για το οποίο δεν μπορεί κανείς να είναι ευχαριστημένος όταν βλέπει τέτοια μεγάλη αποχή από τον κόσμο, εμείς είμαστε χαρούμενοι που ο «Πειραιάς Νικητής» για ακόμα μία φορά ότι ο Γιάννης Μώραλης και ο συνδυασμός μας σήμερα θα κερδίσει με μία μεγάλη διαφορά από την πρώτη Κυριακή», δήλωσε εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο του κου Μώραλη.

«Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα ολοκληρωθούν πολύ σημαντικά έργα για τον Πειραιά και οι Πειραιώτες θα έχουν μία καλύτερη ζωή και τα παιδιά του Πειραιά, όπως έχουμε πει επανειλημμένες φορές στο παρελθόν, θα έχουν μία καλύτερη ζωή».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε όλους τους Πειραιώτες για τα αποτελέσματα, ενώ ανέφερε ότι «να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε κοντά τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ