Μέγκαν Μαρκλ: Η γυναίκα είναι σταρ! Το λευκό strapless - Ταγιέρ κοστούμι - Άψογος ο Πρίγκιπας Χάρι

Απαστράπτουσα και κομψή στα λευκά η Μέγκαν Μαρκλ δίπλα στον Πρίγκιπα Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι βρέθηκαν σε ένα πάνελ γονέων στη Νέα Υόρκη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στις 10 Οκτωβρίου.

Οι royals μίλησαν για τον ρόλο τους ως γονείς του γιου τους Πρίγκιπα Άρτσι, 4 ετών, και της Πριγκίπισσας Λίλιμπετ, 2 ετών.

Στην εκδήλωση του ιδρύματός τους Archewell Foundation συμμετείχαν γονείς που έχουν βιώσει τραγικές απώλειες, που συνδέονται με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από το παιδί τους.

Μαζί τους ήταν ο γενικός χειρουργός Vivek Murthy και ο τηλεοπτικός παρουσιαστής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Project Healthy Minds, Carson Daly, ο οποίος ήταν και συντονιστής του πάνελ.

 

 

Για να συνδιοργανώσει την εκδήλωση στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry, η Meghan εμφανίστηκε με ένα ολόλευκο σύνολο, που αποτελούνταν από ένα εκλεπτυσμένο off-the-shoulder τοπ με κουμπιά στο κέντρο, καθώς και ένα ασορτί wide-leg παντελόνι. Ολοκλήρωσε την ονειρική εμφάνισή της με μπεζ γόβες, ένα λεπτεπίλεπτο χρυσό κολιέ της εταιρείας "LOGAN HOLLOWELL" και μικροσκοπικά χρυσά hook σκουλαρίκια της "Sarah Hendler".

 

 

 

 

Το σύνολο ήταν μια δημιουργία του οίκου μόδας "ALTUZARRA", ενώ φορούσε και ένα χρυσό ρολόι Cartier.

 

 

Εν τω μεταξύ, ο πρίγκιπας φορούσε ένα σκούρο γκρι κοστούμι με γαλάζιο κουμπωμένο πουκάμισο και μαύρη γραβάτα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: O Πρίγκηπας Harry & η Meghan (:με φοβερή κάπα) κατακτούν το Χόλυγουντ: Παρέα με Kevin Costner, Oprah & Ellen Degeneres (φωτό - βίντεο)

Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για τη μητρότητα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

"Το να είμαι μαμά είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε ολόκληρη τη ζωή μου - εκτός, φυσικά, από το να είμαι σύζυγος αυτού του ανθρώπου", μοιράστηκε η 42χρονη.

"Αλλά θα πω ότι αισθάνομαι τυχερή που τα παιδιά μας είναι σε μια ηλικία, και πάλι αρκετά μικρή, οπότε αυτό δεν είναι στο άμεσο μέλλον μας, αλλά επίσης αισθάνομαι τρομαγμένη για το πώς συνεχίζει να αλλάζει και αυτό θα είναι μπροστά μας".

"Λένε ότι όταν είσαι γονιός, οι μέρες είναι μεγάλες, αλλά τα χρόνια είναι μικρά, γι' αυτό και με ανησυχεί", συνέχισε η Meghan αναφερόμενη στο πώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν γίνουν βλαβερά για τα παιδιά. Πρόσθεσε σχετικά με το ίδρυμα "αλλά μου δίνει επίσης πολλή ελπίδα και ενέργεια η πρόοδος που έχουμε κάνει τον τελευταίο χρόνο".

"Όλοι επηρεάζονται από τον διαδικτυακό κόσμο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλοι θέλουμε απλώς να αισθανόμαστε ασφαλείς. Είμαι σίγουρη ότι με περισσότερα αυτιά και με μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και ορατότητα για το τι πραγματικά συμβαίνει, μπορούμε να κάνουμε κάποια σημαντική αλλαγή μαζί".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ