Η δ/ντρια της Μουσικής Ακαδημίας του "Fame Story", Ηρώ αποκαλύπτει - "Κάποια παιδιά παλεύουν να βρουν τις ισορροπίες τους" (βίντεο)

Τι λέει για την εμπειρία της μέχρι στιγμής

Η διευθύντρια της Μουσικής Ακαδημίας του "Fame Story" μίλησε αποκλειστικά στη "Super Κατερίνα" και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Όταν σέβεσαι τη δουλειά σου αρκεί. Όποια δουλειά και να κάνεις. Το σκέφτηκα αφότου μου έγινε η πρόταση. Έπρεπε να σκεφτώ και κάθε πράγμα που κάνω και λέω το σκέφτομαι πριν. Αυτό με καθιστά μερικές φορές στους άλλους που με γνωρίζουν, να λένε ότι είμαι δύσκολη στην επικοινωνία», δήλωσε αρχικά η Ηρώ και συνέχισε:

«Η συνθήκη που βρήκα ήταν καλύτερη από αυτή που φανταζόμουν. Βρήκα παιδιά με φιλοδοξία, όνειρα, με ιστορίες, που χρειάζονται οπωσδήποτε και τη βοήθειά μας, με οποιονδήποτε τρόπο».

Να σημειώσουμε ότι η Ηρώ έχει καταγωγή από την Πάτρα και είναι ερμηνεύτρια-μουσικός. 

Την προηγούμενη τηλεοπτική χρονιά είχε συνεργαστεί με τον Νίκο Κοκλώνη στο Just the2 of us.

Διαβάστε ακόμη: Fame Story: Όλα όσα είδαμε στη φαντασμαγορική πρεμιέρα -Τα ευτράπελα, τα βέλη της κριτικής επιτροπής & οι «παραφωνίες» των διαγωνιζομένων (βίντεο)

Τα νέα επεισόδια της μουσικής Ακαδημίας θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά τη «Φάρμα» και το λαμπερό Live Show κάθε Παρασκευή στις 21:00.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ