Oυάου, 2 superstars μαζί: Beyonce & Taylor Swift – Επική εμφάνιση για την πρεμιέρα του Eras Tour Film στο κόκκινο χαλί (φωτό)

Εκθαμβωτικές οι δυο σταρ!

Πρεμιέρα έκανε η συναυλιακή ταινία «The Eras Tour» της διάσημης τραγουδίστριας Taylor Swift στο AMC Theaters στο Χόλιγουντ. Πολλοί ήταν οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ, που θέλησαν να τη συναντήσουν από κοντά και φυσικά να παρακολουθήσουν την ταινία.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η ποπ σταρ Beyonce!

Η τραγουδίστρια, λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία της δικής της ταινίας για τη συναυλία της «Renaissance» θέλησε να στηρίξει τη συνάδελφό της.

Διαβάστε επίσης: Το Renaissance World Tour της Beyonce γίνεται ταινία! Στη μεγάλη οθόνη η περιοδεία με τα αμέτρητα λαμπερά outfit που θα αφήσουν εποχή

Από την πλευρά της η Τέιλορ Σουίφτ ευχαρίστησε τη Μπιγιονσέ με μια ανάρτηση στο Instagram.

Ειδικότερα, σχολίασε: "Είμαι τόσο χαρούμενη που δεν θα μάθω ποτέ πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς την επιρροή της. Ο τρόπος που έμαθε εμένα και κάθε καλλιτέχνη εδώ έξω να παραβιάζουμε τους κανόνες και να αψηφούμε τους κανόνες της βιομηχανίας. Η γενναιοδωρία του πνεύματος της. Η ανθεκτικότητα και η ευελιξία της. Ήταν ένα φως καθοδήγησης σε όλη την καριέρα μου και το γεγονός ότι εμφανίστηκε απόψε ήταν σαν πραγματικό παραμύθι."

Διαβάστε επίσης: New love in the planet: Taylor Swift & Travis Kelce γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά του

Η Taylor Swift ως "πρωταγωνίστρια" έκλεψε την παράσταση με ένα εκπληκτικό σικ γαλάζιο φόρεμα Oscar de la Renta αξίας 12.000 δολαρίων, σχολαστικά φτιαγμένο σε ένα καλλιτεχνικό patchwork από άνθη.

Η Beyonce φόρεσε μια δημιουργία του σχεδιαστή μόδας LaQuan Smith. Ένα ολόσωμο μαύρο bodysuit, με μεταλική λεπτομέρεια στο στήθος. Μια εμφάνιση συνώνυμο της γυναικείας χειραφέτησης.

Instagram @laquan_smith

Instagram @laquan_smith

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ