Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Το βράδυ του Σαββάτου σχηματίζεται η πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου, μια Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό, που δεν θα είναι ορατή στη χώρα μας αλλά η επιρροή της σαφώς θα είναι αισθητή τουλάχιστον σε επίπεδο επικαιρότητας, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο σε όσους επηρεάζει ευθέως, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους. Η μόνη κύρια όψη που θα κάνει η Σελήνη το Σάββατο είναι η σύνοδος με τον Ερμή, ενώ η έκλειψη σχηματίζει και χιαστί όψη με τον Ουρανό φέρνοντας πολλά απρόοπτα, αλλά και μια αίσθηση σαν να έχουμε ανάδρομο Ερμή που δημιουργεί κάπως χαοτικές συνθήκες.

ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη σχηματίζεται ακριβώς απέναντι σας στον Ζυγό το βράδυ του Σαββάτου και αν είστε γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου μπορεί να αισθάνεστε μεγαλύτερη πίεση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Ενδεχομένως να ολοκληρώνεται σε αυτή τη φάση ο κύκλος κάποιας σχέσης ή συνεργασίας. Αναλυτικά για την επιρροή της έκλειψης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου τις βραδινές ώρες δημιουργεί νευρικότητα το Σάββατο και πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας κυρίως οι γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι απρόοπτο που μπορεί να προκύψει μέσα στη μέρα κι αυτό να αλλάζει το πρόγραμμα σας. Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη από τον Ζυγό θα έρθει σε κόντρα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και μετά θα προχωρήσει στον Σκορπιό πέφτοντας επάνω στον Άρη. Όπως καταλαβαίνετε είστε υποψήφιοι για πολλά παιχνίδια εξουσίας είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στον χώρο του σπιτιού. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ένταση ξεκινά το Σάββατο, καθώς σχηματίζεται η Ηλιακή έκλειψη, που μολονότι από πλευράς ζωδίου δεν είναι αρνητική προς το δικό σας οι όψεις της κάνουν την ατμόσφαιρα να είναι λίγο πιο νευρική και να υπάρχουν απρόοπτα. Την Κυριακή η Σελήνη έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα το πρωί και μετά προχωρά στον Σκορπιό δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης και δυσκολιών στην καθημερινότητα σας και κυρίως στους τομείς της δουλειάς, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ