Κώστας Μπακογιάννης - Σία Κοσιώνη: Ο Δήμος είχε γενέθλια & η οικογένεια έβγαλε την πιο τρυφερή φωτό - Όλοι μαζί αγκαλιασμένοι

Ο μικρός Δήμος έγινε 6 χρονών!

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους, Δήμου, δημοσιεύοντας μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία στα social media. 

 

 

Την προηγούμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου και στην μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων στον αέρα του ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη έκλεισε την βράδια στέλνοντας ευχές στον γιο της, καθώς τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου είχε τα γενέθλιά του.

 

 

«Την άλλη Κυριακή, να είμαστε καλά, θα τα ξαναπούμε για να τελειώσουμε όλες τις εκκρεμότητες. Να πω και χρόνια πολλά στον γιο μου που έγινε έξι χρονών ενώ ήμουν στον αέρα», είχε αναφέρει η Σία Κοσιώνη.

Χτες το βράδυ, τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας, ο (υποψήφιος) δήμαρχος Αθηναίων πήγε στο εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού του, στο Σύνταγμα, και ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές της καμπάνιας του.

 

 

Σήμερα, γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του, τα γενέθλια του μικρού του γιου. 

Μαζί του ήταν και τα  τρία του παιδιά από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου.  

«Χρόνια πολλά Δημούλη» έγραψε στην ανάρτησή του ο Κώστας Μπακογιάννης, στην οποία τον βλέπουμε αγκαλιασμένο με την οικογένειά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ