Έλενας Μπουζαλά: Συγκινεί εξομολόγηση της δημοσιογράφου - Δέκα μέρες μετά το χειρουργείο για καρκίνο του μαστού πήγα στη δουλειά" (βίντεο)

Πριν από περίπου 6 χρόνια, η γνωστή αθλητικογράφος διαγνώστηκε με κακοήθεια.

Καλεσμένη στην εκπομπή "Όλα για τη ζωή μας" ήταν η αθλητικογράφος Έλενα Μπουζαλά. 

H όμορφη δημοσιογράφος , μίλησε με συγκίνηση και θάρρος για τον αγώνα που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού και τον τρόπο που κατάφερε να βγει νικήτρια.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στις δυσκολίες της θεραπείας. Στο πώς κατάφερε να διαχειριστεί τις ψυχολογικές προκλήσεις και δυσκολίες

"Μπήκα στη διαδικασία εννοείται και εγώ να στεναχωρηθώ, να κλάψω, να πω γιατί να συμβεί σε μένα. 10 μέρες μετά το χειρουργείο όμως, πήγα στη δουλειά ενώ είχα ακόμα τα ράμματα και επιδέσμους. Αρχίζεις και ψάχνεις τη διαδικασία που ακολουθεί. Δηλαδή εγώ από την παρακέντηση, που φάνηκε τελικά ότι είναι κακοήθεια, ρώτησα την γιατρό που έκανα την παρακέντηση, αν έχει κάποιον χειρουργό – μαστολόγο και έτσι ξεκίνησε μία αλυσίδα", είπε αρχικά.

 

/teambouzala.gr/

"Εγώ αποφάσισα ότι θα κάνω ότι μου πουν οι γιατροί μου. Όσον αφορά την αποκατάσταση, ήθελα να κάνω λίγο γυμναστική γιατί δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου και δεν αισθανόμουνα καλά. Έκανε ψυχοθεραπεία έτσι κι αλλιώς, οπότε πήγα στον ψυχολόγο μου και είδαμε και το θέμα αυτό. Η διατροφή είναι κάτι που έπρεπε κοιτάξω γιατί έπρεπε να κόψω κάποια φαγητά στην αποκατάσταση", πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ