Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μην λάβετε σήμερα τις κρίσιμες αποφάσεις - Θα γίνονται παρεξηγήσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι οι όψεις χιαστί που σχηματίζει ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Ζυγό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Φυσικά η επιρροή τους δεν αφορά μόνο την Πέμπτη, καθώς οι όψεις επηρεάζουν κάποιες μέρες πριν και μετά. Σε αυτό το κλίμα της ασάφειας, των παρανοήσεων, των παρεξηγήσεων βρισκόμαστε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Αστρολογικά θεωρείται μια ακατάλληλη μέρα για λήψη σοβαρών αποφάσεων, καθώς είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα και τείνουμε γενικώς να είμαστε πιο αφηρημένοι και πιο «χαμένοι» στις σκέψεις μας. Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της μέρας και σχηματίζει επίσης τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

ΚΡΙΟΣ

Τα όνειρα και η διαίσθηση σας μιλάνε πιο δυνατά από τη λογική σας σήμερα με τις τόσες Ποσειδώνιες όψεις. Ίσως λοιπόν πρέπει να ακούσετε αυτή την εσωτερική φωνή του ενστίκτου που σας καθοδηγεί καλύτερα σε μέρες σαν και τη σημερινή. Με κάποιο τρόπο μπορεί σήμερα να σας αποκρύπτονται στοιχεία ή να σας λένε άλλα και να εννοούν άλλα. Αν κάτι δεν σας «κολλάει» σε αυτά που ακούτε, δεν είναι κακό να αφουγκραστείτε εκείνη τη στιγμή το συναίσθημα σας και να εμπιστευθείτε ίσως λιγότερο τα αυτιά σας. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για ήπια καταπόνηση, για να κάνετε μια βόλτα με φίλους, να χαλαρώσετε βλέποντας κάτι που σας αρέσει π.χ. μια ταινία στο σινεμά ή και σπίτι και γενικώς να μην ταλαιπωρηθείτε. Δεν είναι καλή μέρα για σημαντικές αποφάσεις κυρίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά, σε θέματα συνεργατών, κλπ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα φέρει έντονα την επιρροή του Ποσειδώνα. Κάποιοι φίλοι μπορεί να χρειάζονται τη βοήθεια σας ή μπορεί να προστρέχουν σε σας για συμβουλές. Από την άλλη μπορεί να είναι ο σύντροφος σας, ή το παιδί σας αν είστε γονείς, που μπορεί να έχει την ανάγκη σας σήμερα. Μεγαλύτερη σύγχυση μπορεί να έχετε σε θέματα που αφορούν μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε κοινές απόψεις, στόχους, δραστηριότητες. Εκεί, επειδή ίσως είναι δύσκολο να βρείτε την αλήθεια, ας είστε κάπως επιφυλακτικοί. Ακόμη ίσως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για μια σύσκεψη στη δουλειά, αν θέλετε να λύσετε προβλήματα. Μάλλον θα μπερδευτείτε περισσότερο. Αντιθέτως είναι η κατάλληλη μέρα αν θέλετε να διασκεδάσετε, να κανονίσετε μια έξοδο, να δείτε φίλους και γενικώς να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν να χαρείτε κι όχι να προβληματιστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι όψεις της ημέρας αφορούν τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση. Για κάποιους η εξέλιξη σας σε επαγγελματικά θέματα μπορεί να σας προβληματίζει περισσότερο ή να σας δημιουργεί σύγχυση. Άλλοι μπορεί εξαιτίας των συνθηκών να προβληματίζεστε για το πώς θα δουλεύετε, άλλοι μπορεί να ψάχνετε μια σταθερότερη δουλειά που να σας συντηρεί καλύτερα αν κάνατε ας πούμε μια εποχική εργασία. Από την άλλη, κάποιοι ίσως δεν σέβονται τα όρια σας είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στο σπίτι και γίνονται ιδιαίτερα πιεστικοί. Επειδή είναι περίεργες μέρες και είναι δύσκολο να βγάζετε συμπεράσματα μην αποθαρρύνεστε και μην απογοητεύεστε. Προσπαθήστε επίσης σήμερα να είστε πιο συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνετε καθώς θα έχετε την τάση να αφαιρείστε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ