Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ζυγό - Η κατάλληλη μέρα για διαπραγματεύσεις σε όλα τα επίπεδα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Παρασκευή είναι έντονη μέρα καθώς ξεκινά με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον Ζυγό, πριν αποχωρήσουν και οι δυο τους τις επόμενες ημέρες και εγκατασταθούν στον Σκορπιό. Η σύνοδος αυτή είναι ιδιαίτερα δυνατή και θετική σε επίπεδο επικοινωνίας και σίγουρα κρατά σε εγρήγορση το μυαλό μας. Θετική η μέρα για επαφές, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις. Βέβαια Ήλιος και Ερμής το Σάββατο θα έρθουν σε κόντρα με τον Πλούτωνα φέρνοντας στην επιφάνεια την ανάγκη να ελέγξουμε τα πράγματα και να δείξουμε τη δύναμη μας μπαίνοντας κάποιες φορές σε αδιέξοδες ασυμφωνίες ή παιχνίδια εξουσίας. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τελευταίου πενθημέρου των ζωδίων τους θα έχουν μεγαλύτερη πίεση σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της μέρας δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς και της καριέρας ή στα θέματα του σπιτιού. Σίγουρα δεν είναι η πιο χαλαρή Σελήνη για το δικό σας ζώδιο και πάντα μπορεί να νιώθετε πιο αμήχανοι όταν οι άλλοι έχουν μια συναισθηματική υπερχείλιση, ενώ εσείς τουλάχιστον στα επαγγελματικά είστε πιο ψύχραιμοι. Από την άλλη, ίσως σήμερα σας αποκαλύπτεται κάτι που σας δίνει το απαραίτητο κομμάτι που έλειπε από το παζλ στα επαγγελματικά σας. Πιθανώς όμως να υπάρχει μια εξέλιξη και σε οικονομικό επίπεδο. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή μπορεί να ρίχνει φως στα σκοτεινά νερά μιας συνεργασίας ή σχέσης και να σας δίνει κάποια σημάδια για το πώς πρέπει να τη διαχειριστείτε αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή το πρωί και η παρουσία της Σελήνης στον φιλικό σας Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της μέρας σας κάνει πιο πρόθυμους σήμερα να βγείτε εκτός «του κουτιού» και να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο ή να πειραματιστείτε με διαφορετικές μεθόδους σε θέματα που αφορούν στη δουλειά και στον τρόπο που εκφράζεστε ή επικοινωνείτε με τους άλλους μέσα στο πλαίσιο της εργασίας σας. Η διαίσθηση σας μπορεί να πιάνει διάφορα «σήματα» σήμερα, ειδικά όταν υπάρχουν προβλήματα στον χώρο της εργασίας σας, αλλά δεν χρειάζεται να τα πάρετε προσωπικά. Οι βραδινές ώρες προσφέρονται και για μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα ή και για να φλερτάρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα με τις θετικές της όψεις μπορεί να φέρει κάποια καλά νέα για τα οικονομικά σας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Ερμή στον φιλικό σας Ζυγό βοηθά να αξιοποιήσετε το πρωινό για τα θέματα της εργασίας σας, να είστε πιο επικοινωνιακοί και να περνάτε με τον τρόπο που θέλετε τα μηνύματα σας. Επίσης μπορείτε πιο εύκολα σήμερα να εντυπωσιάσετε τους άλλους με τις ικανότητες σας, να έχετε πιο πολλές επαφές, ενώ οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κάνετε και αξιόλογες γνωριμίες ακόμη και σε ερωτικό επίπεδο. Πολύ θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας ή να διαφημίσετε το έργο σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ