16 χρόνια γάμου γιορτάζουν ο Εμανουέλ & η Μπριζίτ Μακρόν - Ο έρωτας πέρα από κάθε ταμπού για τον έξυπνο μαθητή & την τολμηρή καθηγήτρια του (φωτό - βίντεο)

Να ζήσουν!

16 χρόνια κοινής πορείας γιόρτασαν ο Εμανουέλ Μακρόν με τη σύζυγο του, Μπριζίτ. 

Ήταν 20 Οκτωβρίου του 2007 όταν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και τόσα χρόνια αργότερα παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι κι αγαπημένοι.

Μάλιστα, τώρα θα διανύσουν τη δεύτερη δεκαετία ως πρόεδρος της Γαλλίας ο Εμανουέλ και πρώτη Κυρία η Μπριζίτ αντίστοιχα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η γνωρίμια τους έγινε όταν εκείνος ήταν 17 ετών και μαθητής στο Λύκειο των Ιησουϊτών της Αμιένης όπου δίδασκε εκείνη.

''Είναι η γυναίκα με την οποία μοιράζομαι τη ζωή μου εδώ και 20 χρόνια. λέω συχνά πως αυτή είναι εγώ και εγώ είμαι αυτή. Δεν μπορώ να πω ότι είναι σύμβουλός μου. Υπάρχει μια στενή σχέση, ένας σύνδεσμος που μας κάνει πολλές φορές να διαφωνούμε και αυτό πρέπει να συμβαίνει. Συζητάμε συνέχεια αλλά υπάρχει μια ευαισθησία και μια οπτική που μοιάζει με τη δική μου'', είχε πει σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο  Darius Rochebin ο Γάλλος πρόεδρος. 

Η κόρη της Μπριζίτ, Λοράνς, ήταν συμμαθήτριά του και μάλιστα κάποια στιγμή της είχε πει επιστρέφοντας από το σχολείο: «Μαμά, υπάρχει ένα τρελό αγόρι στην τάξη μας που ξέρει τα πάντα για τα πάντα».

Η σχέση τους όμως ξεκίνησε -πλατωνικά αρχικά- λίγα χρόνια αργότερα, όταν ο Μακρόν ήταν 18 ετών. Η Μπριζίτ, που είναι 25 χρόνια μεγαλύτερή του, τότε ήταν παντρεμένη με τον Αndré-Louis Auzière και μητέρα τριών ενήλικων παιδιών. 



instagram @emsoutien

Όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο Paris Match, τότε ο νεαρός Εμανουέλ της είχε πει: «Ό,τι και να κάνεις, θα σε παντρευτώ»! 

Το 2006 η Μπριζίτ παίρνει διαζύγιο και Εμανουέλ δεν έχασε την ευκαιρία μίας και ήταν και σε ηλικία γάμου να ζητήσει το χέρι της από τα παιδιά της, που δεν είχαν καμία αντίρρηση

Ο γάμος τους

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με το ζευγάρι να κλείνει φέτος 16 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου.

Πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στην πόλη Τουκέ, όπου το ζευγάρι ψηφίζει και διατηρεί εξοχική κατοικία.

Μέχρι σήμερα, η σχέση τους, από τη στιγμή που ο Μακρόν ορίσθηκε Πρόεδρος της Γαλλίας και τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω τους, είναι ό,τι πιο τρυφερό έχουμε δει σε δημόσιο επίπεδο, με κάθε τους εμφάνιση να μας υπενθυμίζει πως ο πραγματικός έρωτας, υπάρχει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ