Τζένη Θεωνά: «Σκεφτόμαστε με τον Δήμο ένα δεύτερο παιδί» (βίντεο)

Βρέθηκε καλεσμένη στο «Δύο στις 10».

Καλεσμένη στην εκπομπή, Δύο στις 10, βρέθηκε η Τζένη Θεωνά και αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο της ως Πέρσα στη σειρά, Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ, όσο και για το ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως η Πέρσα θα είναι σε σχέση με τον Νικόλα, κάτι που έχουμε δει σχεδόν από τα πρώτα επεισόδια αφού έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους.

«Είναι όλα διαφορετικά, άλλη ατμόσφαιρα, τελείως διαφορετική περιοχή υποκριτικής. Ξεκίνησα με πολύ άγχος. Γιατί είχαν περάσει 3 χρόνια με τα Καλύτερά μας χρόνια, ήταν ένας γάμος που ολοκληρώθηκε. Ήταν γρήγορη μετάβαση και δεν περίμενα μετά από αυτή την επιτυχία ότι θα πλέω σε πελάγη ευτυχίας. Στα πρώτα επεισόδια μου φαινόταν λίγο σκληρό, όχι εκεί που ήθελα αλλά στην πορεία το βρήκαμε. Είναι φοβερή η επαφή, υπάρχει σεβασμός, ηρεμία. Εκπληκτική συνεργασία με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ο Σπύρος είναι ο καλύτερος συνεργάτης που μπορεί να σου τύχει. Δεν υπάρχει η δοτικότητά του, η γενναιοδωρία του, βλέπουμε τα επεισόδια και σε παίρνει τηλέφωνο και σου λέει “Ήσουν καταπληκτική”. Είναι σαν άνθρωπος στη συνεργασία πάρα πολύ φροντιστικός. Ο Σπύρος θα έρθει να σου πει μήπως θες να δοκιμάσεις αυτό;

Ως μαθηματικού είμαι άθλια, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Είχα μια εξίσωση, μου την έγραφαν. Μια γραμμή, δεν καταλάβαινα. Ήμουν θεωρητική, καμία επαφή. Αλλά μου αρέσει μέσα από την εμπειρία μου ότι θα μου άρεσε να είμαι καθηγήτρια, όχι για πάντα. Μου αρέσει πολύ η επαφή με τα νέα παιδιά».

«Το δεύτερο παιδί το σκεφτόμαστε πάντα αλλά ποτέ δεν το κάνουμε. Το παιδί είναι μεγάλη χαρά και ευτυχία.

Ο μικρός δεν το ζητάει επίμονα αλλά το λέει γλυκά.

Διαβάστε ακόμη: Τζένη Θεωνά: «Πίστευα ότι θα ήθελα έναν άντρα αυτοκόλλητο» (βίντεο)

Θα ήθελα ένα τραγούδι να μου αφιερώσει ο Δήμος, δεν έχει συμβεί αυτό. Έχουμε παίξει μαζί όμως σε βίντεο κλιπ.

Τι μου είπε; “Κλείσε την μπαλκονόπορτα” επειδή τραγουδούσα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ