Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μην κλείσετε σήμερα συμφωνίες - Θα σας λείπει η αυτοπεποίθηση

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Με τη Σελήνη να εξακολουθεί το ταξίδι της στους Ιχθύς, η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα είναι αρετές που μπορεί να βοηθήσουν να βγάλουμε τη μέρα πιο άνετα σήμερα. Το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη και θα είναι δύσκολο να βρούμε αποδεκτές λύσεις σε προβλήματα σχέσεων. Μπορεί να νιώθουμε ανασφαλείς ή να υπάρχει ανισορροπία μέσα μας. Έτσι η οποιαδήποτε απόπειρα συμφωνίας μπορεί απλά να είναι χάσιμο χρόνου. Ευτυχώς το βράδυ η Σελήνη συναντά σε εξάγωνο τον Ουρανό και μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε ικανοποίηση και λύσεις εκεί που δεν το περιμένουμε. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που μπορείτε να αξιοποιήσετε προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα σε θέματα δουλειάς ή ακόμη και σε θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή. Όμως είναι από τις μέρες που πρέπει να αφιερώσετε και αρκετό χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστείτε, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να μην πιεστείτε καθόλου. Δεν θα είναι εύκολο, ειδικά με τις πιέσεις που δέχεστε πιθανώς τις πρωινές ώρες της μέρας. Φτιάξτε έτσι το πρόγραμμα σας ώστε να αφήσετε και ελεύθερο χρόνο είτε για να σας περιποιηθείτε είτε για να περάσετε λίγο περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφο σας. Καλή μέρα για να ψάξετε θέματα υγείας, θεραπείες, τρόπους αποσυμφόρησης από το άγχος ή να βάλετε σε μια τάξη τη διατροφή σας. Ακόμη μπορεί να έχετε και μια ευχάριστη είδηση σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο το απόγευμα. Οι πρωινές ώρες θα είναι πιο ζόρικες πιθανώς με θέματα που προέκυψαν από χθες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πρωινές ώρες είναι αρκετά πιο δύσβατες. Αν έχετε όμως ένα σημαντικό θέμα που χρειάζεται επίλυση και έχετε κολλήσει χωρίς να μπορείτε να σκεφτείτε κάτι, απευθυνθείτε είτε στους συνεργάτες είτε στους φίλους σας και είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι θα βρείτε την επιθυμητή λύση. Το να σπάτε το κεφάλι σας μόνοι δεν ενδείκνυται σε μια μέρα σαν τη σημερινή. Από το απόγευμα που αρχίζει να επηρεάζει το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στον επαγγελματικό σας κύκλο, να νιώσετε τη στήριξη ατόμων που είναι σύμμαχοι και υποστηρικτές σας και να έχετε θετικά αποτελέσματα στους κοινούς στόχους σας. Φυσικά πρέπει κι εσείς να στηρίξετε και να βοηθήσετε από την πλευρά σας τους άλλους. Θετικό το βράδυ για μια έξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα ξεκινά πιο απαιτητικά καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς έρχεται σε σύγκρουση με την Αφροδίτη με όψη αντίθεσης. Έτσι τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα η δουλειά ή οι όποιες υποχρεώσεις σας απαιτούν τη μερίδα του λέοντος από την ενέργεια και την προσοχή σας. Πολύ πιο άνετα θα νιώθετε από το απόγευμα με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό αν θέλετε να δείτε τα μελλοντικά σας επαγγελματικά πλάνα. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη θετική συγκυρία και στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με ένα προϊστάμενο ή κάποιο άτομο που έχει λόγο για τη δουλειά σας προκειμένου να του εξηγήσετε τον τρόπο που σκέφτεστε και να παρουσιάσετε ένα σχέδιο δράσης.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ