Ο ορισμός της Topwoman η Κριστίν Λαγκάρντ: Πανευτυχής στην Αθήνα - καλημερίζει στα ελληνικά - συνεδριάζει το ΔΣ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην Ελλάδα

Συνεδριάζει στην Αθήνα το ΔΣ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας...

Στην Τράπεζα της Ελλάδος πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 25 και αύριο Πέμπτη 26 Οκτωβρίου η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) με οικοδεσπότη τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Οι διοικητές των εθνικών κεντρικών τραπεζών των χωρών της ζώνης του ευρώ και τα έξι μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ θα συνεδριάσουν στο κεντρικό κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος και θα λάβουν τις αποφάσεις τους για τη νομισματική πολιτική.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου κατά την οποία η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Christine Lagarde, επικουρούμενη από τον Αντιπρόεδρο της ΕΚΤ Luis de Guindos και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, θα εξηγήσει τις αποφάσεις για τη νομισματική πολιτική.

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ συνεδριάζει δια ζώσης στην έδρα της ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη ή εξ' αποστάσεως, ενώ μία φορά τον χρόνο η συνεδρίαση φιλοξενείται από μία εθνική κεντρική τράπεζα.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά φιλοξενία της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) στην Τράπεζα της Ελλάδος, μετά το 2005 και το 2008.

Καλημερίζει στα ελληνικά η Κριστίν Λαγκάρντ

"Σας ευχαριστώ @YannisStournaras και @BankofGreece για τη θερμή υποδοχή στην Αθήνα!' έγραψε στο Instagram η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας 

Μάλιστα καλημέρισε τους ακολούθους τους. Στο βίντεο την βλέπουμε να φορά ένα πράσινο δερμάτινο τζάκετ με μπλε πλισέ φούστα και ένα όμορφο φουλάρι στο λαιμό! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ