Νέα υπόθεση με δυο νεκρά βρέφη σοκάρει την Πάτρα: Πέθαναν μέσα σε έναν χρόνο - Τι ισχυρίζεται η μητέρα τους

Σοκ στην Πάτρα!

Συγκλονισμένη είναι ξανά η Πάτρα με την είδηση ότι δυο μωρά έχασαν τη ζωή τους μέσα σε έναν χρόνο. Πρόκειται για τα παιδιά μιας 23χρονης νεαρής γυναίκας.

Η γυναίκα που έχασε ένα μωρό 15 ημερών και ένα δύο μηνών μέσα σε κάποιους μήνες, μίλησε δημόσια για το τραγικό συμβάν στην εκπομπή «Tlife» με παρουσιάστρια την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η 23χρονη ανέφερε πως το πρώτο παιδί «έκανε ένα σύμπτωμα στο σπίτι, όπου γύρναγε τα μάτια της και έκλαιγε. Πήγαμε στο κέντρο υγείας και το παιδί συνήλθε. Είπαν δεν ήταν κάτι, έχει σωστούς σφυγμούς, αλλά πρέπει να πάει στο Καραμανδάνειο. Κάθε μέρα ρωτούσα τι είχε το παιδί, δεν μου απάντησαν».

Μετά από 15 μέρες, το παιδί εμφάνισε ξανά το ίδιο σύμπτωμα. Το πήγαν στο κέντρο υγείας, όπου διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η υπόθεση, όμως, δεν τελιώνει εκεί, καθώς πέθανε και δεύτερο παιδί της 23χρονης.

Το μωρό πάθαινε ένα επεισόδιο που παρέπεμπε σε σπασμούς. Οι γιατροί ανέφεραν ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας. Η γυναίκα που είχε κλείσει αρχικά ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο, ρώτησε αν χρειαζόταν να πάει σε ιδιώτη, ώστε να έχει πιο άμεσα τη διάγνωση.

Αφού της είπαν ότι δεν ήταν απαραίτητο, δεν το έπραξε. Το μωρό πέθανε πριν προλάβει να κάνει τις προγραμματισμένες εξετάσεις.

Οι πληροφορίες της εκπομπής ανέφεραν ότι η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε θάνατο άγνωστης αιτιολογίας, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια ιστολογικών εξετάσεων.

Και για τα δύο παιδιά έχει διενεργηθεί νεκροτομή, αλλά τα αίτια είναι άγνωστα και αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις για να δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ