Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η πιο πρακτική, γήινη Σελήνη - Ώρα για δίαιτα & χαλάρωση - Αφήστε τις επαγγελματικές συμφωνίες για άλλη μέρα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Καλή εβδομάδα! H Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης της (στην καλύτερη δυνατή θέση δηλαδή στον ζωδιακό) στον Ταύρο, μέχρι τις απογευματινές ώρες που θα περάσει στους Διδύμους. Μάλιστα, το πρωί σχηματίζει θετικές όψεις εξαγώνου με τον Ποσειδώνα και τριγώνου με τον Πλούτωνα που προσθέτουν αρκετά στη δυναμική της και την κάνουν πιο σταθερή. Είναι μια πιο πρακτική γήινη Σελήνη, η οποία μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι ικανοποιεί τις αισθήσεις μας και να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας. Ιδανικές οι πρωινές ώρες αν θέλετε να ξεκινήσετε διατροφή και να μείνετε σταθεροί και αποφασισμένοι να επιτύχετε τον στόχο σας. Στις 13:35 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 17:08 που θα περάσει στους Διδύμους. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι πιο ευέλικτη και επικοινωνιακή, ενώ δίνει ένα πιο ζωηρό τόνο στις συζητήσεις και στις επαφές μας. Η μοναδική της όψη από αυτό το ζώδιο είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Η όψη αυτή μπορεί να είναι κάπως περιοριστική για τη διάθεση Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων του πρώτου δεκαημέρου. Προσπαθήστε να αναβάλλετε σημαντικές συζητήσεις και μην υπογράφετε σημαντικές συμφωνίες το απόγευμα της Δευτέρας. Μπορεί να νιώθετε επίσης καταβεβλημένοι από τις υποχρεώσεις σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε κάνοντας μια βόλτα ή απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας σειρά.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά και τα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών σας σε πρώτο πλάνο φέρνει το πρωινό της Δευτέρας. Συζητάτε, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων, προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και να ενισχύσετε τη δουλειά σας και ίσως τελικά έχετε μια θετική είδηση μέσα στη μέρα γι’ αυτά. Βέβαια αυτή η πρόταση μπορεί να χρειαστεί κάποιες τροποποιήσεις στην πορεία. Από την άλλη είναι από τις μέρες που μπορεί να σας πιάνει καταναλωτική μανία και αυτή ακριβώς την τάση σας πρέπει να περιορίσετε, αν δεν θέλετε να μετανιώσετε για μια παρορμητική αγορά. Το απόγευμα η Σελήνη θα προχωρήσει στους Διδύμους και είναι πιθανό να έχετε αρκετές επαφές ή κάποια σύσκεψη, η οποία όμως μπορεί να σας ζορίσει περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο γι’ αυτό πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στο ζώδιο σας από το Σάββατο, αλλά με πολύ καλύτερες προδιαγραφές από πλευράς όψεων κάνοντας τη σημερινή μέρα πολύ «δική» σας, κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα. Φυσικά μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι και με τις ανάγκες των άλλων και να προσπαθείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας στο δικό τους. Από τη μια είστε πρόθυμοι να δείξετε συμπάθεια, τρυφερότητα και να βοηθήσετε φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, από την άλλη μπορεί να σας πιάνει το «παράπονο» και να θέλετε να σας κανακέψουν οι άλλοι. Η τάση σας σήμερα είναι να είστε υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. Τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους μπορεί να σας αγχώσει ένα οικονομικό θέμα ή ο οικονομικός παράγοντας να είναι αιτία καθυστερήσεων στην επίτευξη ενός στόχου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια αρκετά «εσωστρεφής» μέρα τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ίσως βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα δείξετε σε άλλους. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στη δουλειά ή να νιώθετε άγχος για το μέλλον. Από την άλλη δεν είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας και δεν είναι ανάγκη να πιεστείτε, αν μπορείτε τελικά να αποφύγετε το συγχρωτισμό με άλλους. Ξεκουραστείτε, μαζέψτε δυνάμεις, κάντε πράγματα που ευχαριστούν εσάς και ακούστε το ένστικτό σας. Ακόμη, το απόγευμα που η Σελήνη από το ζώδιο σας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο προσπαθήστε να είστε σίγουροι για ό,τι λέτε και αποφύγετε να υποσχεθείτε πράγματα τα οποία είναι πιθανό να μην καταφέρετε να υλοποιήσετε. Αν μάθετε κάποια πληροφορία που δεν μπορείτε να εξακριβώσετε την αλήθεια της κρατήστε την καλύτερα για τον εαυτό σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ