Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ιδανική μέρα για να τονώσετε τη σχέση σας - Θετικό πρόσημο και για τα επαγγελματικά

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Μια μέρα με ποικιλία στις επιρροές είναι η σημερινή, καθώς από τη μια έχουμε ένα θεσπέσιο τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Ουρανό που ευνοεί τους πειραματισμούς, την επινοητικότητα και μας βοηθά να βρούμε δημιουργικές λύσεις στα προβλήματα μας αλλά και να τονώσουμε τις σχέσεις μας, κι από την άλλη η Σελήνη από τους Διδύμους βοηθά να εκλογικεύουμε τις καταστάσεις και να μη παρασυρόμαστε από συναισθηματισμούς. Καλή μέρα αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό, να περάσετε από μια συνέντευξη, να ασχοληθείτε με την εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων σε θέματα δουλειάς ή υγείας. Η Σελήνη δεν θα σχηματίσει καμία κύρια όψη σήμερα στη διάρκεια της Τρίτης.

ΚΡΙΟΣ

Σας απασχολούν κάποια ζητήματα επαγγελματικά ή οικονομικά που σας ασκούν πίεση. Ίσως περιμένετε κάποια απάντηση, έχετε αγωνία για ένα οικονομικό ή άλλο ζήτημα. Από την άλλη μπορεί σήμερα να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για να σας φτιάξουν τα κέφια. Όχι ότι απαραίτητα χρειάζεστε ό,τι αγοράζετε, απλά προκειμένου να φτιάξετε τη διάθεση σας ίσως θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας. Η σημερινή μέρα προσφέρεται πάντως αν θέλετε να κάνετε μια κουβέντα για τα οικονομικά σας ή για κάποιο διακανονισμό προσέχοντας βέβαια στις λεπτομέρειες. Μην ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη από την Παρθένο αγαπά τα ψιλά γράμματα. Καλή μέρα αν θέλετε να ελέγξετε και θέματα υγείας. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στη δουλειά ή με κάποιον συνεργάτη σήμερα μπορείτε πιο εύκολα να το επιλύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Στρες, απαιτήσεις και κάπως πιο εντατικοί ρυθμοί στην καθημερινότητα σας, αφού όλοι κάτι ζητούν από σας σήμερα. Είναι μια μέρα που προωθεί την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα, πολύ βοηθητική για τα δημιουργικά σας σχέδια, για τα θέματα των παιδιών αλλά και για τον έρωτα! Δώστε ένα πράσινο φως αν σας ενδιαφέρει κάποιος-α, δείξτε το συναίσθημα και το ενδιαφέρον σας ή ανταποκριθείτε σε αυτό που σας δείχνουν. Εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας ή να κάνετε αγορές για σας με το τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο προς τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σας. Αυτή είναι η όψη και των κεραυνοβόλων ερώτων, οπότε έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας γιατί κάτι μπορεί να έρθει εντελώς απρόσμενα αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά μάλλον με τεμπέλικη διάθεση αλλά γρήγορα θα «ξυπνήσετε». Ίσως αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση σε μια συζήτηση ή μπορεί να σας πιέσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Εσείς δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το βήμα των άλλων. Επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς όπου μπορείτε. Τώρα αν δεν είναι στο χέρι σας, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το άγχος σας και κοιτάξτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε με όποιο τρόπο επιθυμείτε. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για μυστικά ραντεβού και συμφωνίες, αλλά και για να φτιάξετε ατμόσφαιρα στο σπίτι σας περνώντας ένα όμορφο βράδυ στο σπίτι με τον σύντροφο σας ή τους φίλους σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ