Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θετική μέρα για τα επαγγελματικά, αλλά ελέγξτε την επαναστατική σας διάθεση κόντρα σε ανωτέρους...

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Καρκίνο και σχηματίζει και σήμερα εξαιρετικές όψεις με τον Άρη τις πρώτες πρωινές ώρες, τον Ερμή το μεσημέρι, τον Ουρανό το απόγευμα και την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα το βράδυ. Έτσι η μέρα είναι θετική αν θέλουμε να είμαστε παραγωγικοί, να υπάρχουν εξελίξεις στη δουλειά μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όσα κάνουμε, να επικοινωνούμε με σωστό τρόπο τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας, αλλά εκτός από υποχρεώσεις και δουλειά προσφέρει και κάποιες ευκαιρίες για να περάσουμε όμορφα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα το βράδυ. Γενικώς η σημερινή μέρα είναι από τις θετικές της εβδομάδας και υπερτονίζεται ο παράγοντας τύχη κι από την αντίθεση του Ήλιου με τον Δία το πρωί. Βέβαια αυτή η όψη πολλές φορές συνδέεται και με ματαιοδοξία, υπερβολικές αντιδράσεις, επαναστατική διάθεση απέναντι σε ανωτέρους ή σε άτομα εξουσίας, παράτυπες και παράνομες δοσοληψίες. Σαφώς ενισχύσει την αυτοπεποίθηση αλλά και τον εγωισμό μας ταυτόχρονα κι έτσι πιο εύκολα οδηγούμαστε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με μια ευχάριστη νότα, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και μπορείτε να επωφεληθείτε σε θέματα οικονομικών, συμφωνιών, ρευστότητας. Είναι μια θετική μέρα για δοσοληψίες, για υπογραφές συμφωνιών ή συμβολαίων. Η Σελήνη από τον Καρκίνο με τις θετικές της όψεις σε όλη τη διάρκεια της μέρας δείχνει ένα πιο άνετο και διασκεδαστικό βράδυ με την οικογένεια ή τον σύντροφο σας. Ακόμη κι αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα μπορεί πιο εύκολα να βρείτε λύσεις σήμερα. Αν υπάρχει κάτι πιεστικό που χρειάζεται να λυθεί με διάλογο δεν θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερη επιλογή από τις απογευματινές ώρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με πιο ευχάριστη διάθεση, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει μόνο θετικές όψεις. Θα έχετε πιο πολλά κέφια, θα είστε πρόθυμοι να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με τους συνεργάτες, τους φίλους σας, τους ακόλουθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μπορεί να μιλήσετε και για μια πρόταση επαγγελματική και να είστε θετικοί. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία τις πρωινές ώρες, μολονότι δεν είναι αρνητική, χρειάζεται κάποια προσοχή γιατί μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος πάει να σας κλέψει την προσοχή ή να «μεταφράσετε» έτσι με εντελώς υποκειμενικό τρόπο τη στάση του και να νιώσετε απειλή. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις αντιδραστικές συμπεριφορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με περισσότερη αισιοδοξία, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μόνο θετικές όψεις και δείχνει κάποια ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα οικονομικών ή μπορεί να λαμβάνετε ένα δώρο! Η καλή σας διάθεση δημιουργεί ένα πιο δημιουργικό, φωτεινό και ευχάριστο πλαίσιο για τις σκέψεις σας, αλλά και για την επικοινωνία σας με τους άλλους, φίλους, συνεργάτες και συγγενείς. Είναι μια ιδανική μέρα για θέματα σπουδών, για μετακινήσεις, για αγορές, για διαπραγματεύσεις, για να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας και να διαφημίσετε τη δουλειά ή τα προϊόντα της δουλειάς σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ