Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία - Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί & Υδροχόοι, μεγάλη προσοχή!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Την Κυριακή η Σελήνη από τον Λέοντα σχηματίζει μόνο τετράγωνα (όψεις πίεσης) με τον Δία, τον Ήλιο και τον Άρη. Τα σταθερά ζώδια: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόοι, ας είστε πιο προσεκτικοί γενικότερα αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΚΡΙΟΣ

Η Κυριακή είναι αρκετά πιο χαλαρή, παρόλα αυτά είναι μια μέρα για να δείτε λίγο καλύτερα το πρόγραμμα σας αλλά και τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Κρόνος επιστρέφει στην ορθή του πορεία στους Ιχθύς για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

 Η Κυριακή με το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης είναι μέρα για να την αφιερώσετε στην οικογένεια σας, στις πολύ στενές σχέσεις σας που πρέπει να τις φροντίζετε, αλλά πιθανώς να είστε λίγο πιο αγχωμένοι και με τις υποχρεώσεις της εβδομάδας που έρχεται. Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Κρόνος επιστρέφει στην ορθή του πορεία στους Ιχθύς για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Κυριακή είναι αρκετά εξωστρεφής ως μέρα, με τη Σελήνη στον Λέοντα να σας ανοίγει την όρεξη να επικοινωνήσετε με φίλους, συνεργάτες ή να κανονίσετε μια έξοδο. Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Κρόνος επιστρέφει στην ορθή του πορεία στους Ιχθύς για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ