Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στην Σιγκαπούρη - Κέρδισε τον αγώνα Dragon Boat - Ένα άθλημα με ιστορία 2.000 ετών

Πραγματοποιεί επίσκεψη στην Χώρα...

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έφτασε την Κυριακή στη Σιγκαπούρη για τα βραβεία Earthshot Prize, τα πρώτα που διοργανώνονται στην Ασία, με σκοπό την υποστήριξη των καινοτόμων περιβαλλοντικών φορέων που έχουν λύσεις για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και τη διάσωση του πλανήτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

 

Δεκάδες άνθρωποι που κρατούσαν βρετανικές σημαίες τον υποδέχθηκαν με δυνατές επευφημίες. Ο Γουίλιαμ, 41 ετών, έσφιξε τα χέρια, υπέγραψε αυτόγραφα και έβγαλε αθλητικά selfies με πολλούς από αυτούς κατά τη διάρκεια μιας βόλτας.

 

 

 

"Είναι φανταστικό να βρίσκομαι ξανά στη Σιγκαπούρη για τη φετινή τελετή απονομής του Earthshot Prize, μετά από έντεκα χρόνια", ανέφερε σε δήλωσή του κατά την προσγείωσή του. 

Το βράδυ της Τρίτης, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, 41 ετών, θα αποκαλύψει τους νέους νικητές του ετήσιου βραβείου Earthshot.

 

 

 

 

 

 

Τη Δευτέρα, ωστόσο, είχε μια λιγότερο επίσημη εκδήλωση - πήρε το κουπί μιας βάρκας δράκου για να λάβει μέρος σε έναν αγώνα στον ποταμό Kallang με φόντο μερικά από τα πιο διάσημα ορόσημα της Σιγκαπούρης, αναφέρει το People.

 

Οι προσπάθειές του άξιζαν τον κόπο - η ομάδα British Dragons Dragon Boat Racing Team βγήκε πρώτη στον αγώνα, ο οποίος παρουσιάζει ένα άθλημα που χρονολογείται πάνω από 2. 000 χρόνια πριν και περιλαμβάνει ένα πλήρωμα 22 μελών της ομάδας που αποτελείται από 20 κωπηλάτες που στέκονται στην πλώρη του σκάφους, έναν τυμπανιστή στην πλώρη και έναν τιμονιέρη που στέκεται στο πίσω μέρος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ