Διώκεται για ασέλγεια ο δάσκαλος του Ασπρόπυργου - 50 παιδάκια έλεγαν στους γονείς του ότι τα θώπευε & ήταν διαχυτικός - Εχω aspeger λέει & 67%αναπηρία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του γυμναστή που φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθητές Δημοτικού Σχολείου στον Ασπρόπυργο, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά με την υπόθεση του 30χρονου γυμναστή, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθητές του ενός δημοτικού στον Ασπρόπυργο, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Αποκαλύφθηκε ότι διατάχθηκε  Ενορκη Διοικητική Εξέταση, για το περιστατικό από το ΥΠΠΕΘ, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα από τα καθήκοντά του.

 

 

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη χθες, προσκόμισε πιστοποιητικό από το οποίο προκύπτει ότι έχει 67% αναπηρία λόγω διαταραχής Asperger.

Σύμφωνα με την κατάθεση των γονέων μιας 8χρονης μαθήτριας, ο γυμναστής την είχε στα πόδια του και της είχε κατεβάσει το μπλουζάκι στην περιοχή του στήθους με την πρόφαση να δει σε ποιο σημείο έχει γρατζουνιστεί. Όπως διαπιστώθηκε όμως, δεν υπήρχε καμία γρατζουνιά.

 

 

Στα πλαίσια της προανάκρισης κατέθεσαν και άλλοι γονείς μαθητών οι οποίοι ανέφεραν διαμαρτυρίες από αρκετά παιδιά για προγενέστερα περιστατικά που αφορούσαν το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος τους και τα οποία λάμβαναν χώρα κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό με την 8χρονη μαθήτρια, πλήθος γονέων συγεντρώθηκαν έξω από το σχολείο Ασπρόπυργου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

 

 

Τι υποστήριξε γονιός

«Η κόρη μου έκανε παράπονα ότι ο συγκεκριμένος δάσκαλος τη γαργαλούσε. Απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, πρόκειται για περισσότερα από 50 παιδιά. Έγινε μια συγκέντρωση στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Άλλοι γονείς είπαν περισσότερα πράγματα. Χθες πήγαμε στο σχολείο, τον ψάξαμε.

 

 

Ο κύριος το αρνήθηκε εκείνη τη στιγμή, αλλά, απ' όσα γνωρίζω, τελικά το παραδέχτηκε. Εμείς τα είχαμε μάθει τις τελευταίες ημέρες. Η διεύθυνση μας ενημέρωσε ότι είναι ένας περίεργος άνδρας και μάλιστα του είχαν γίνει συστάσεις, αλλά εκείνος συνέχιζε τα δικά του», κατήγγειλε ο πατέρας της μαθήτριας.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο γυμναστής «κλείδωνε τα παιδιά στην τάξη με ηλιοφάνεια και δεν τα άφηνε να βγουν έξω. Έλεγε πως τα έβαζε τιμωρία». Τέλος, ο ίδιος πατέρας σημείωσε: «Επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή, δεν γνωρίζει το περιστατικό, είχε δει κάποια πράγματα, είχαν γίνει συστάσεις στον γυμναστή, αλλά αυτός συνέχισε να κάνει τα δικά του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ