Ζευγάρι Άγγλων βρήκε τραγικό θάνατο σε ξενοδοχείο της Αιγύπτου - Εισέπνευσαν εντομοκτόνο με το οποίο απολυμάνθηκε το διπλανό τους δωμάτιο

Toυς βρήκε η κόρη τους..

Δύο Βρετανοί τουρίστες που αρρώστησαν, κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού στην Αίγυπτο πέθαναν από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, αποφάνθηκε ιατροδικαστής.

Ο Τζον και η Σούζαν Κούπερ αρρώστησαν σοβαρά στο θέρετρό τους στην Ερυθρά Θάλασσα της Χουργκάντα τον Αύγουστο του 2018, αφού το διπλανό δωμάτιο ψεκάστηκε με φυτοφάρμακα για την εξόντωση των κοριών.

Ο ιατροδικαστής του Μπλάκμπερν Δρ Άντελι αποκάλυψε ότι η θεραπεία που παρασχέθηκε στη Σούζαν ήταν "εντελώς ανεπαρκής".
John and Susan Cooper died after a fumigation poisoned them (Picture: Facebook)

Facebook

Η Σούζαν είχε μεταφερθεί σε κλινική του ξενοδοχείου και όχι στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει τέσσερις ώρες για τη θεραπεία.

Ο John, 69 ετών, και η Susan, 63 ετών, από το Burnley του Lancashire, βρέθηκαν σε σοβαρή κατάσταση ωαπό την κόρη τους μία ημέρα μετά την απολύμανση του διπλανού δωματίου.

Η κόρη του ζευγαριού, Kelly Ormerod, είπε σε δήλωσή της έξω από το δικαστήριο: "Η οικογένειά μας εξακολουθεί να δυσκολεύεται να κατανοήσει τι περάσαμε εκείνη την ημέρα και αισθάνεται ότι δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ.

 

 

"Τα τελευταία χρόνια ήταν η πιο τραυματική περίοδος για όλους μας. Το να πρέπει να ξαναζήσουμε τα πάντα στην ανάκριση ήταν οδυνηρό, αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε για τη μαμά και τον μπαμπά. Η οικογένειά μας διαλύεται χωρίς αυτούς''. 

 

 

 

Έπειτα από τριήμερη ανακριτική εξέταση, ο Dr James Adeley, ανώτερος ιατροδικαστής του Lancashire, αποφάνθηκε ότι το ζευγάρι σκοτώθηκε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα μετά την εισπνοή των ατμών διχλωρομεθανίου.
Image

Τwitter/Sarah Collins

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ