Ζευγάρι Άγγλων βρήκε τραγικό θάνατο σε ξενοδοχείο της Αιγύπτου - Εισέπνευσαν εντομοκτόνο με το οποίο απολυμάνθηκε το διπλανό τους δωμάτιο

Toυς βρήκε η κόρη τους..

Δύο Βρετανοί τουρίστες που αρρώστησαν, κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού στην Αίγυπτο πέθαναν από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, αποφάνθηκε ιατροδικαστής.

Ο Τζον και η Σούζαν Κούπερ αρρώστησαν σοβαρά στο θέρετρό τους στην Ερυθρά Θάλασσα της Χουργκάντα τον Αύγουστο του 2018, αφού το διπλανό δωμάτιο ψεκάστηκε με φυτοφάρμακα για την εξόντωση των κοριών.

Ο ιατροδικαστής του Μπλάκμπερν Δρ Άντελι αποκάλυψε ότι η θεραπεία που παρασχέθηκε στη Σούζαν ήταν "εντελώς ανεπαρκής".
John and Susan Cooper died after a fumigation poisoned them (Picture: Facebook)

Facebook

Η Σούζαν είχε μεταφερθεί σε κλινική του ξενοδοχείου και όχι στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει τέσσερις ώρες για τη θεραπεία.

Ο John, 69 ετών, και η Susan, 63 ετών, από το Burnley του Lancashire, βρέθηκαν σε σοβαρή κατάσταση ωαπό την κόρη τους μία ημέρα μετά την απολύμανση του διπλανού δωματίου.

Η κόρη του ζευγαριού, Kelly Ormerod, είπε σε δήλωσή της έξω από το δικαστήριο: "Η οικογένειά μας εξακολουθεί να δυσκολεύεται να κατανοήσει τι περάσαμε εκείνη την ημέρα και αισθάνεται ότι δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ.

 

 

"Τα τελευταία χρόνια ήταν η πιο τραυματική περίοδος για όλους μας. Το να πρέπει να ξαναζήσουμε τα πάντα στην ανάκριση ήταν οδυνηρό, αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε για τη μαμά και τον μπαμπά. Η οικογένειά μας διαλύεται χωρίς αυτούς''. 

 

 

 

Έπειτα από τριήμερη ανακριτική εξέταση, ο Dr James Adeley, ανώτερος ιατροδικαστής του Lancashire, αποφάνθηκε ότι το ζευγάρι σκοτώθηκε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα μετά την εισπνοή των ατμών διχλωρομεθανίου.
Image

Τwitter/Sarah Collins

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ