Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής στον Τοξότη - Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας προς τους άλλους

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

O Ερμής που διελαύνει πλέον στο ζώδιο του Τοξότη σχηματίζει ένα ωραίο εξάγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ζυγό, όψη που κυριαρχεί μέσα στη μέρα μας. Πρόκειται για μια θετική όψη για την επικοινωνία, τις επαφές μας, τη λεκτική έκφραση των συναισθημάτων μας. Είναι μια ιδιαίτερα βοηθητική όψη για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δοσοληψίες, αλλά και για να απολαύσουμε καθετί όμορφο στην καθημερινότητα μας. Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου των παραπάνω ζωδίων θα ευνοηθούν ιδιαίτερα. Κατά τα άλλα, η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στο ζώδιο του Τοξότη προσδίδοντας μια εξωστρεφή διάθεση στη μέρα χωρίς να σχηματίζει όμως κύριες όψεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη με τη Σελήνη στον Τοξότη είναι πιο κοινωνική για σας και σας δίνει ευκαιρίες να το ρίξετε λίγο έξω είτε για να κάνετε μια βόλτα είτε για να δείτε κάποια άτομα που σας έχουν λείψει. Θα στρέψετε την προσοχή σας σε φίλους κι εδώ είναι που θέλει προσοχή αν υπάρχει κάποιο θέμα είτε με έναν φίλο είτε ακόμη με έναν συνεργάτη. Πρέπει να δείτε αν αυτή η σχέση σάς ικανοποιεί, αν κινείστε και οι δυο στο ίδιο μήκος κύματος ή αν πρέπει να συζητήσετε τις διαφορές σας και να πάρετε από κοινού απόφαση για το πώς θα προχωρήσετε. Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή μέρα είναι και πιο διασκεδαστική με το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη που ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τον Μάρτιο. Ενδεχομένως να κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι, να έχετε μια επαφή με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό ή ακόμη να έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα μελλοντικό επαγγελματικό σας πλάνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μικτές οι επιρροές της Τρίτης καθώς από τη μια το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης είναι μια ιδιαίτερα θετική όψη που προσφέρει ευκαιρίες, κι από την άλλη η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σας ζορίσει σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς θα ψάχνετε να βρείτε τι πρέπει να κάνετε για να γίνει πιο αποδοτική η εργασία σας οικονομικά ή να πουλάνε περισσότερο τα προϊόντα της δουλειάς σας. Αυτό που δεν πρέπει να επιτρέψετε με τίποτε είναι «να σας πάρει από κάτω» και να αρχίσετε να σκέφτεστε αρνητικά αν κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε τώρα στη δουλειά σας. Σαφώς οι αγωνίες είναι μεγάλες, οι απαιτήσεις των ανωτέρων ή όσων έχουν λόγο για τη δουλειά σας ακόμη μεγαλύτερες, αλλά σε αυτή τη φάση το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να επιβαρύνετε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σας με αρνητικές σκέψεις. Συγκεντρωθείτε στην ίδια τη δουλειά, κοιτάξτε να είστε παραγωγικοί και όλα τα άλλα θα έρθουν. Αν έχετε γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει και μια ικανοποιητική επαγγελματική ή οικονομική πρόταση που θα συζητήσετε ή μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας τυχερής οικονομικής συγκυρίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιήστε τη μέρα για να ασχοληθείτε με θέματα σχέσεων και συνεργασιών, αφού σε αυτό τον τομέα δίνει έμφαση τόσο η Σελήνη από τον Τοξότη όσο και η θετική όψη του κυβερνήτη σας Ερμή με την Αφροδίτη στον Ζυγό. Θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα θέλετε να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί χωρίς περιορισμούς. Καλή μέρα για φλερτ, για νέες γνωριμίες, αλλά και για να περάσετε κάποιες διασκεδαστικές ώρες παρέα με τον σύντροφό σας. Η όψη του Ερμή με την Αφροδίτη προσφέρεται και για να γνωρίσετε κάποιο άτομο καλύτερα, αλλά δεν είναι ανάγκη να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε βαθιές εξομολογήσεις ή να θυμηθείτε όλα τα δύσκολα της ζωής σας. Εστιαστείτε καλύτερα στο να περάσετε χαλαρά και χωρίς επικριτική διάθεση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ