Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω - Βάλτε τις υποχρεώσεις σας σε τάξη

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Το πρωί και μετά από αρκετές ώρες σε φάση κενής πορείας (από τις 00:57 μέχρι τις 09:41) στον Τοξότη, η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Η μοναδική της όψη είναι το εξάγωνο προς τον Κρόνο στους Ιχθύς. Στον Αιγόκερω, το ζώδιο που κυβερνά ο Κρόνος, η Σελήνη είναι προσγειωμένη στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» και αρκετά φιλόδοξη στους στόχους της. Σε κάθε περίπτωση είναι βοηθητική για να εστιαστούμε στις προτεραιότητες μας και να κάνουμε πρακτικές κινήσεις για να διευκολυνθούμε στην οργάνωση της εβδομάδας μας. Από όλες τις ημέρες αυτής της εβδομάδας είναι ίσως η πιο πρακτική και στέρεη ημέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με έγνοιες περί των επαγγελματικών και άγχος κυρίως για τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας. Μολονότι δεν είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ό,τι κι αν προκύπτει και μάλιστα ίσως κι εντελώς ξαφνικά, μπορεί εύκολα να επηρεάζεται η διάθεση σας από πράγματα που ακούτε ή από άτομα τα οποία έχουν μια αρνητική και μίζερη αντιμετώπιση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας και να μην αφήνετε να σας ρίχνουν την ψυχολογία οι άλλοι. Αυτή η εβδομάδα είναι περίεργη αφού καταλήγει στη σύνοδο Ήλιου-Άρη στον Σκορπιό το Σάββατο, που όπως θα έχετε διαβάσει στις προβλέψεις μου για την εβδομάδα χρειάζεται να προφυλάσσετε τα όρια σας και να προστατεύετε τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με μια φιλική Σελήνη στον Αιγόκερω ξεκινά η μέρα και μάλιστα μια Σελήνη που σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και σας ενδυναμώνει κάνοντας σας να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο στην καθημερινότητα σας και κυρίως στα θέματα της δουλειάς, των σπουδών ή των σχεδίων σας. Θα έχετε καλύτερη διάθεση, αποφασιστικότητα και όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν δεν θα σας εμποδίσουν από το φιλόδοξο πρόγραμμα σας σήμερα. Μάλιστα θα σας πρότεινα να κάνετε μια καλή οργάνωση και για το υπόλοιπο της εβδομάδας που τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, η εβδομάδα αυτή είναι ασταθής προς το τέλος της με τη σύνοδο Ήλιου-Άρη στον Σκορπιό να δημιουργεί εντάσεις στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με πρακτικά άγχη κυρίως και ίσως κάποια από αυτά να είναι και οικονομικά. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θετική όψη προς τον Κρόνο σήμερα είναι πολύ βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα την εβδομάδα σας, κάνοντας όμως κι ένα ρεαλιστικό οικονομικό προϋπολογισμό. Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε κάποια βοήθεια από ένα ειδικό ας πούμε για τα θέματα των οικονομικών σας, ή αν πρέπει να υπογράψετε κάποια οικονομική συμφωνία ή να κάνετε ένα διακανονισμό, η σημερινή μέρα προσφέρεται. Θα έχετε λιγότερη σύγχυση και περισσότερη αποφασιστικότητα και στα θέματα των επαγγελματικών και της κατεύθυνσης της ζωής σας. Αυτό θα βοηθήσει να επιλύσετε εκκρεμότητες και να δείτε πιο αποφασιστικά τα νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ