Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ήλιος στον σκορπιό & τρίγωνο με τον Ποσειδώνα - Ρομαντική διάθεση - "Ναι" στις εξόδους, "όχι" στα πρακτικά θέματα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα δίνοντας μια πιο ρομαντική ή πιο φευγάτη διάσταση στη μέρα. Υπάρχει τάση για ωραιοποίηση κάποιων καταστάσεων ή εξιδανίκευσης στις σχέσεις, όπως υπάρχει και η τάση να είμαστε πιο αφηρημένοι στα πρακτικά πράγματα και το μυαλό να τρέχει σε άλλες διαδρομές πιο ευχάριστες κι ονειρικές. Τρίγωνο σχηματίζει και ο Άρης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα. Οι Ποσειδώνιες όψεις φημίζονται για τη χαλαρότητα τους, αλλά και για το ό,τι ενισχύουν τη φαντασία μας, μας κάνουν να βλέπουμε τα πράγματα μέσα από μια ονειρική διάσταση, ενώ δίνουν έμπνευση σε καλλιτεχνικές δημιουργίες και δραστηριότητες. Τυχεροί όσοι έχουν προγραμματίσει μια έξοδο για να αλλάξουν παραστάσεις. Οι υπόλοιποι ας βρούμε κάποιο άλλο ευχάριστο τρόπο να περάσουμε όμορφα τη μέρα μας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, τα θέματα των οικονομικών σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Περνάτε αρκετό ζόρι τον τελευταίο καιρό κι αυτό ακόμη δεν φαίνεται να ηρεμεί. Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που πιθανώς προτιμάτε να δραπετεύσετε από τη ρουτίνα και ακόμη κι αν δεν είναι εφικτό να φύγετε για το γουηκέντ έστω να μείνετε σπίτι ή όπου νιώθετε σπίτι σας κάποιες ώρες κάνοντας δραστηριότητες που σας ηρεμούν ή σας φτιάχνουν το κέφι. Ακόμη και μια βόλτα έχοντας την αγαπημένη σας μουσική στα ακουστικά θα βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω βοηθώντας σας να έχετε επιτυχία στους στόχους σας με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί την ενασχόληση με τα φιλόδοξα σχέδια σας. Τα τρίγωνα του Ήλιου και του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργούν μια μικρή σύγχυση σε σχέση με το πώς πρέπει να προσεγγίσετε έναν μελλοντικό σας στόχο ή μπορεί να αναζητάτε τους ιδανικούς συνοδοιπόρους στον στόχο σας αυτόν και να μην είστε ευχαριστημένοι με τίποτε. Από την άλλη, η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε πρακτικά ζητήματα. Είναι μια μέρα που ευνοεί τη δημιουργία, τις έξυπνες ιδέες που εφαρμόζοντας τις θα μπορέσετε να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο έργο που κάνετε. Εξαιρετική βραδιά για μια έξοδο με φίλους, για να απολαύσετε τέχνη, σινεμά, θέατρο ή μια συναυλία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και μέσα στο Σαββατοκύριακο ο τομέας των επαγγελματικών, όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία. Αρκετά ανήσυχοι μπορεί να είστε και για θέματα που αφορούν στην υγεία. Τα τρίγωνα του Ήλιου και του Άρη από τον τομέα της καθημερινότητας της δουλειάς σας με τον Ποσειδώνα στον τομέα της καριέρας σάς ενθαρρύνουν να βρείτε μια δουλειά την οποία θα κάνετε με κέφι, αλλά θα σας γεμίζει κιόλας δημιουργικά. Κι εδώ δεν μπορεί να υπάρχουν εκπτώσεις ούτε στη μια πλευρά ούτε στην άλλη. Από την άλλη, αυτά τα τρίγωνα είναι ιδιαίτερα βοηθητικά για να έχετε περισσότερη έμπνευση και να κάνετε ακόμη και μια ρουτινιάρικη εργασία να είναι πιο δημιουργική. Μάλιστα δεν είναι απίθανο κάποιος να προσέξει στον χώρο που δραστηριοποιείστε τα ταλέντα σας σήμερα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ