Μίνιμαλ αλλά luxurious η Μέγκαν Μαρκλ: Με off-the-shoulder φόρεμα στο χρώμα της άμμου - Σε gala μαζί με Margot Robbie, Dua Lipa & Billie Eilish

Άκρως εκθαμβωτική!

Η Μέγκαν Μαρκλ κλέβει τις εντυπώσεις ακόμα και ανάμεσα στις σταρ του Χόλιγουντ!

Η Δούκισσα του Σάσσεξ βρέθηκε στο gala του Variety "Power of Women" στο Λος Άντζελες και όλα τα φλας στράφηκαν πάνω της.

Η 42χρονη σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι και πρώην ηθοποιός φόρεσε για την εκδήλωση ένα ακριβό καμηλό off-the-shoulder φόρεμα Proenza Schouler και το συνδύασε με γόβες Aquazzura αξίας $1,738.

Αν και χωρίς τη συνοδεία του συντρόφου της, Πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ έλαμψε.

Η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε, επίσης, ότι ο πρίγκιπας Χάρι και εκείνοι εργάζονται πάνω σε "συναρπαστικά" νέα σχέδια και "ανυπομονούν να τα ανακοινώσουν".

Πρόσθεσε ότι είναι "πραγματικά υπερήφανη" για όσα έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής η Archewell Productions, συμπεριλαμβανομένης της ντοκιμαντέρ σειράς του Netflix "Harry & Meghan" και του podcast Archetypes για το Spotify.

Στη σημαντική αυτή εκδήλωση έδωσαν το παρόν και πολλοί celebrities όπως η Billie Eilish, η Dua Lipa, η Margot Robbie, αλλά και ο Leonardo DiCaprio και η Oprah Winfrey.

Η Dua Lipa με κόκκινο εφαρμοστό σέξι φόρεμα, ποζάρει δίπλα στην πανέμορφη Margot Robbie που επέλεξε ένα καφετί κομψό φουστάνι.

Η τραγουδίστρια Billie Eilish ερμήνευσε την πρόσφατη επιτυχία της "What Was I Made For?".

Πώς σαν φάνηκε η εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ αλλά και αυτές των σταρ;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ