Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Υδροχόο - Ανάγκη για αλλαγές - Ψυχραιμία σήμερα και μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνα με τον Ουρανό και τον Άρη πριν σχηματίσει την τελευταία της όψη με τον Ήλιο και βγει σε φάση κενής πορείας από τις 12:50 μέχρι τις 16:29 που θα περάσει στους Ιχθύς. Η σημερινή μέρα φέρει όμως και την επιρροή του εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα που μας κάνει να νιώθουμε πιεστικά την ανάγκη αλλαγών στη ζωή μας, θέλοντας να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε δεν μας αρέσει και δεν επιθυμούμε, όμως καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές αυτή τη στιγμή, τελικά όλο αυτό δημιουργεί θυμό και ατμόσφαιρα έντασης. Πάντως οι μέρες αυτές είναι δύσκολα προβλέψιμες, γιατί τα ξαφνικά μπαίνουν στη μέση αλλοιώνοντας την καθημερινότητα μας. Το στοίχημα της ημέρας είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και την ηρεμία μας. Οι μεσημεριανές ώρες δεν προσφέρονται για σοβαρές αποφάσεις και ενέργειες, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Καλύτερα να ξεκουραστούμε και να ασχοληθούμε με ό,τι μας χαλαρώνει και μας δίνει χαρά.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι είστε αποφασισμένοι να λύσετε τα όποια προβλήματα ή θέματα έχετε σήμερα είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, οι λύσεις φαίνεται ότι δεν έρχονται εύκολα και τελικά δημιουργείται περισσότερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας. Πιθανώς με την όψη Ήλιου-Πλούτωνα να νιώθετε ότι ένα άτομο παίζει λίγο με το νευρικό σας σύστημα ή προσπαθεί να ρίξει κάπως την αυτοπεποίθηση σας. Όμως από την άλλη ίσως εσείς οι ίδιοι νιώθετε έτσι γιατί μπορεί να παρεξηγήσατε κάτι που σας είπε ή πήρατε πολύ προσωπικά μια κριτική. Το καλύτερο φυσικά που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να διαλευκάνετε την κατάσταση μιλώντας. Από την άλλη, αν νιώθετε ότι δεν έχετε όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα που χρειάζεται για να αποδείξετε κάτι, κάντε ένα βήμα πίσω μέχρι να είστε εντελώς προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε ό,τι συμβαίνει. Μέχρι το απόγευμα θα είναι πιο πιεστική η μέρα κυρίως στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα φέρει την επιρροή του εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα αλλά και των απαιτητικών όψεων της Σελήνης. Έτσι η μέρα μπορεί να ξεκινά έχοντας στο μυαλό σας ένα πρόγραμμα ή συγκεκριμένα πράγματα που θέλετε να κάνετε και μετά να αλλάξετε ρότα γιατί σκεφτήκατε κάτι άλλο. Και μολονότι η συμπεριφορά σας είναι σταθερή σε γενικές γραμμές, τελικά να εκπλήξετε τους άλλους γύρω σας με την παρόρμηση σας. Η τάση σας θα είναι να είστε πιο υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. Παρόλα αυτά, οι σημερινές όψεις μπορεί να σας κάνουν ιδιαίτερα ισχυρογνώμονες στις απόψεις σας και να μη δείχνετε συμβιβαστική διάθεση. Ή μπορεί ακριβώς αυτή τη συμπεριφορά να την αντιμετωπίσετε στον χώρο της δουλειάς με έναν ιδιόρρυθμο συνεργάτη ή προϊστάμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βιασύνη είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, ιδίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και στην εξέλιξη της καριέρας σας. Όμως ούτε η Ρώμη χτίστηκε σε μια μέρα ούτε μια καριέρα χτίζεται σε μια μέρα. Σταματήστε να αγωνιάτε και να αγχώνεστε και κοιτάξτε να είστε πιο πρακτικοί στους καθημερινούς σας στόχους χωρίς να βαραίνετε το μυαλό και την ψυχή σας με μεγάλες προσδοκίες. Το στρες δεν βοηθά πουθενά αντιθέτως σας αποδυναμώνει. Σήμερα με την όψη Ήλιου-Πλούτωνα ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας ή μπορεί να βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στη δουλειά ή να νιώθετε άγχος για το μέλλον των οικονομικών σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ