Ελένη Κρίτα: Δεν πήραμε πάρα πολλά λεφτά στο Παρά Πέντε, ειδικά τον πρώτο χρόνο

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ελένη Κρίτα.

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Ελένη Κρίτα. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη θρυλική κωμική σειρά του Mega «Παρά Πέντε», στην οποία και πρωταγωνίστησε υποδυόμενη τη «Μαριλένα», συμπεθέρα της «Ζουμπουλίας».

Όλα αυτά τα χρόνια εμείς σας βλέπουμε στην τηλεόραση και μέσα από τις επαναλήψεις του «Παρά Πέντε». Εσείς παρακολουθείτε τη σειρά αυτή;

Έτυχε να τη δω τον Σεπτέμβρη, γιατί την έβλεπε και η εγγονή μου, με μεγάλη ευχαρίστηση, παρότι την έχει παρακολουθήσει χιλιάδες φορές (γέλια).

Τι αίσθημα σας δημιουργεί όταν την βλέπετε;

Μια γλυκιά νοσταλγία. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που έπαιξα σε αυτή τη σειρά και που αγαπηθήκαμε και ζήσαμε αυτές τις εποχές.

Αισθανθήκατε ποτέ την επιτυχία αυτού του ρόλου σαν βάρος, για τις επόμενες δουλειές;

Ίσα ίσα μου άνοιξε πράγματα που πριν δεν θα τα είχα κάνει. Μετά από το «Παρά Πέντε» μου πρότειναν επιθεώρηση, μετά έπαιξα και στο «Σεσουάρ για δολοφόνους» που ήταν ένα interactive πράγμα. Επειδή γενικά ήμουν κλειστός άνθρωπος, δεν περίμενα ότι θα τα έκανα αυτά στη ζωή μου. Είδα όμως ότι μπορώ να κάνω και πράγματα που δεν τα φανταζόμουν.

Θα ήσασταν θετική στο να γίνει remake το “Παρά Πέντε”;

Καταρχάς δεν θα ήθελε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Μου φαίνεται δύσκολο, τα remake δεν έχουν πάντα την ίδια απήχηση. Είναι καλύτερο να αφήσουμε τους ήρωες εκεί που τελείωσαν και να τους αφήσουμε στη φαντασία των τηλεθεατών. Έχουμε χάσει και τη γιαγιά, την Ειρήνη Κουμαριανού.

Τι σας έλεγε τότε ο κόσμος τότε;

Ειδικά την πρώτη χρονιά που έβγαινα πολύ πιο αντιπαθητική, γιατί δεν είχε φανεί ότι κατά βάθος αγαπιόμαστε με τη «Ζουμπουλία», μου έλεγαν γιατί της πήρα τον άντρα. Με έλεγαν δράκουλα, με έβριζαν (γέλια). Άλλοι μου έλεγαν ότι τους αρέσει που είμαι σνομπ και ψηλομύτα.

Τέλος, σύμφωνα με το enikos.gr,

Καταφέρατε λόγω της σειράς αυτής, να αποκτήσετε ένα γερό «κομπόδεμα»;

Όχι. Κομπόδεμα στην Ελλάδα; Εμείς δεν πήραμε πάρα πολλά λεφτά σ’ αυτή τη σειρά, ειδικά τον πρώτο χρόνο. Τον δεύτερο φυσικά είχαμε μια καλύτερη διαπραγμάτευση. Το «Παρά Πέντε» μου έδωσε τη δυνατότητα τα επόμενα χρόνια που ήταν και τα καλά, να μπορώ να πάρω καλύτερα χρήματα σε θεατρικές ή άλλες τηλεοπτικές δουλειές που έκλεισα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ