Συγκλονιστική μαρτυρία on camera: «Έπρεπε να υποστώ τον βιασμό, διότι δεν είχα διέξοδο & κινδύνευε η ζωή μου» (βίντεο)

Σε ηλικία 19 ετών ...

Συγκλονίζει η μαρτυρία της Δώρας Κώτση Φελίτσι για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη το 1997, σε ηλικία 19 ετών, από τον καθηγητή της στο πανεπιστήμιο.

«Το 1997 ήμουν 19 ετών όταν με πλησίασε ο καθηγητής που είχα στο πρώτο έτος. Μου έκανε αμέσως πρόταση να βγούμε, που μου προκάλεσε μεγάλη αμηχανία. Βγήκαμε και δυστυχώς αυτό κατέληξε σε μία άσχημη εμπειρία που στιγμάτισε τη ζωή μου.

Μου ζήτησε να πάμε για δείπνο. Μετά μου έκανε πρόταση να πάω στο σπίτι του και δέχτηκα με δισταγμό», είπε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

 

 

«Όταν άνοιξε η πόρτα ξαφνικά άλλαξε τελείως. Άρχισε να με σπρώχνει, οπότε όλα αυτά άρχισαν να με τρομοκρατούν. Προσπαθούσα να βρω τρόπο να ξεφύγω. Τον εκλιπαρούσα ότι είναι η πρώτη μου φορά, ότι έγινε παρεξήγηση. Έκανε σαν να μην με άκουγε. Δεν είχα διέξοδο, έπρεπε να το υποστώ αυτό για να μπορέσω να φύγω, γιατί ίσως να κινδύνευε η ζωή μου».

H ίδια αποκάλυψε ότι μετά το βιασμό της, ο κακοποιητής της άρχισε να της μιλά για τα προσωπικά του τραύματα. Όταν την είδε να κλαίει το μόνο που την ρώτησε ήταν «στενοχωριέσαι που έχω περάσει τόσο δύσκολα;».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ