Family reunion για την Τατιάνα Στεφανίδου & τον Νίκο Ευαγγελάτο: Στο Λονδίνο μαζί με τα παιδιά τους - Τα τρυφερά ενσταντανέ στο instagram (φωτό)

Δείτε την ανάρτηση της δημοσιογράφου

Οικογενειακή επανένωση στο Λονδίνο για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Αγγλία για να επισκεφθεί τα παιδιά του.

Ο γιος τους, Νικόλας ζει μόνιμα στο Λονδίνο κι εργάζεται τα τελευταία χρόνια, ενώ η κόρη τους, Λυδία σπουδάζει στη Νέα Υόρκη αλλά για το reunion ταξίδεψε κι εκείνη στο Λονδίνο.

 

 

Η χαρούμενη μαμά Τατιάνα μάλιστα μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μία σειρά από φωτογραφίες με όλα τα μέλη της οικογενείας να ποζάρουν με χαμόγελο.

Διαβάστε ακόμη: Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε την πιο glam εμφάνιση: Με μοβ velvet dress & ασημί τσαντάκι - Πάρτι με θέα την Ακρόπολη

"Family reunion! Τους κάναμε μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά και περιμένουμε τώρα τα Χριστούγεννα!, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.


instagram @tatistefanidou


instagram @tatistefanidou

Διαβάστε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Κομψές εμφανίσεις την πρώτη βδομάδα της επιστροφής στις οθόνες - Η πρεμιέρα από τη Θεσσαλία

Μπορεί τόσο ο Νίκός όσο και η Τατιάνα να έχουν πιεσμένο πρόγραμμα λόγω δουλειάς αλλά βάζουν την οικογένεια πάνω από όλα και μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν αυτό το ταξίδι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ