Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα: Το βίντεο από την άφιξη της νύφης - Μόλις 60 καλεσμένοι

Το ζευγάρι μετά από 7 χρόνια σχέσης, πέρασε και την πόρτα της εκκλησίας

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν σήμερα η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας. Ο γάμος έγινε στις 12:30 το μεσημέρι.

Το μυστήριο έγινε σε στενό κύκλο, με τους καλεσμένους να μην υπερβαίνουν τους 60.

Ανάμεσά τους και η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, οι οποίοι συνδέονται με στενή οικογενειακή σχέση με τον Πέτρο Κόκκαλη. Ο Δημήτης Θεοδωρίδης είναι γιος της Ελένης Κόκκαλης από τον πρώτο της γάμο. Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον πρώτο του γάμο με την Σοφία Σκούρα.

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση για τον γάμο του ζευγαριού που μετρά 7 χρόνια κοινής πορείας έγινε γνωστή προ ολίγων ημερών, μέσω της εκπομπής «Happy Day».

 

Bίντεο από την άφιξη της νύφης

 

Λίγες ημέρες αργότερα, δημοσίευμα ανέφερε ότι η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας θα ενώνονταν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 7 Δεκεμβρίου, κάτι που, όπως φαίνεται, διαψεύδεται.

 

Από την πλευρά της η ηθοποιός, μιλώντας στο «Πρωινό» για τον γάμο της, είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «παντρευόμαστε καθαρά για συναισθηματικούς λόγους», ενώ για τον μέλλοντα σύζυγό της είχε πει ότι «τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον».

Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: Το χρονικό της γνωριμίας τους

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ