TOP WOMAN η Ντέλλα Ρούνικ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το opening του καινούριου χώρου τέχνης Della Rounick Gallery και εγκαίνια έκθεσης "ΑΦΗ ΥΦΗΣ"

Η έκθεση εντυπωσίασε με την ποικιλομορφία των εκθεμάτων, από πίνακες κολάζ με δέρματα Louis Vuitton μέχρι ερωτικά γλυπτά ενδεδυμένα με Oscar de la Renta κομμάτια

Η έκθεση της καλλιτέχνιδας εντυπωσίασε καθώς παρουσιάστηκε ποικιλία των εκθεμάτων, από πίνακες κολάζ με δέρματα Louis Vuitton μέχρι και ερωτικά γλυπτά ενδεδυμένα με Oscar de la Renta κομμάτια. Η πρωτοτυπία και η γνησιότητα των έργων της, στα οποία συνδυάστηκαν διάφορες και διαφορετικές υφές μεταξύ τους, συνδυάζοντας το κλασικό με το σύγχρονο, δημιούργησαν ένα νέο avant garde μόδας και εικαστικής καλαισθησίας.

Η έκθεση «Αφή Υφής» καθρεπτίζει την πιο ολοκληρωμένη δουλειά της εικαστικού, αφού συνδυάζει το σχέδιο μόδας με τη γλυπτική και τη ζωγραφική, κάτι το οποίο χαρακτηρίζει ιδιαίτερα την Ντέλλα Ρούνικ.

Δείτε επίσης: Απόδραση ΣΤΗ DREAMLAND του Κωστή Γεωργίου: αποθεώνει με δυναμισμό τα χρώματα - ορμητικά, χειμαρρώδη, αισθαντικά σε ενα ονειρικό τοπίο


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο slide show.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ