Βόμβα στο θρόνο της Ισπανίας! Ο πρώην γαμπρός της Βασίλισσας Λετίσια λέει ότι είχε σχέση μαζί του - Το μήνυμα & η φωτό που δημοσίευσε

Ισχύει άραγε;

Σάλος έχει προκληθεί στην βασιλική οικογένεια της Ισπανίας τα τελευταία 24ωρα έπειτα από μία αποκαλύπτική δημοσίευση του πρώην συζύγου της αδερφής της Βασίλισσας ΛετίσιαJaime Del Burgo.

Ο 53χρονος ισχυρίζεται ότι επρόκειτο να παντρευτεί το 2004 με την (τότε) δημοσιογράφο και ότι είχαν παράλληλη σχέση ενώ εκείνη έβγαινε με τον Βασιλιά Φελίπε.

Μέσα από την πλατφόρμα Χ (πρώην twitter) ανήρτησε μία φωτογραφία της royal με την ίδια να ποζάρει μπροστά από έναν καθρέφτη.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίσια, η πιο κομψή! Βρήκαμε από που πήρε το black&white μπλέιζερ της & πόσο κόστισε (φωτό)

 «Αγάπη μου. Φοράω την πασμίνα σου. Το αισθάνομαι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με προστατεύτει. Μετράω τις ώρες για να ειδωθούμε ξανά. Σε αγαπάω. Δικιά σου»., σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Η ανάρτηση

Ωστόσο, όταν η ανάρτηση έγινε αντιληπτή από τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο Jaime Del Burgo τη διέγραψε, ενώ το ίδιο έκανε και για όλο το περιεχόμενο του λογαριασμού του στο Χ.

Πριν από έναν μήνα μάλιστα, κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο «Η Λετίσια κι εγώ» στο οποίο προσπάθησε να εξηγήσει τις σχέσεις του με την ισπανική μοναρχία. Στο βιβλίο αυτό ο 53χρονος υποστηρίζει ότι γνώρισε τη σημερινή βασίλισσα της Ισπανίας το 2000 αφήνοντας υπονοούμενα ότι παρά τον γαμς της με τον Φελίπε συνέχισαν να έχουν ρομαντικές σχέσεις.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίσια, η πιο κομψή! Βρήκαμε από που πήρε το black&white μπλέιζερ της & πόσο κόστισε (φωτό)

Ο 53χρονος σήμερα,  ζει στην Ελβετία με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο σουηδικής καταγωγής, Lucía Díaz Liljestrom.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ