Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο τραγουδιστής-φαινόμενο που προκάλεσε πανικό και στην Αμερική - Sold out όλες του οι συναυλίες (φωτό)

Πλήθος κόσμου κλείνει εγκαίρως τα εισιτήρια του

Πανικό έχει προκαλέσει με τις εμφανίσεις του στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πραγματοποιεί περιοδεία και κάθε του συναυλία γίνεται sold out στο λεπτό.

Παράλληλα, μέσα από την περιοδεία γράφτηκε ιστορία, καθώς ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που τραγούδησε στο θρυλικό στάδιο «Barclays Center» της Νέας Υόρκης, έναν εμβληματικό χώρο που κατά καιρούς φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής. Επίσης, εμφανίστηκε και στο διεθνούς φήμης Dolby Theater του Λος Άντζελες, όπου, μεταξύ άλλων, διεξάγεται η απονομή των βραβείων Oscar.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο instagram βλέπουμε εκπληκτικά στιγμιότυπα από την τελευταία του εμφάνιση.



instagram @argiros_konstantinos



instagram @argiros_konstantinos

"Δεν θα μπορούσα ποτέ -ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα- να φανταστώ ότι θα ήμουν ευλογημένος και αρκετά τυχερός να ζήσω αυτή την περιοδεία ΗΠΑ-Καναδά. Λος Άντζελες ήσουν αξέχαστο. Η ενέργεια που φέρατε στο @dolbytheatre ήταν κάτι διαφορετικό. Και το Όσκαρ πάει σε όλους σας.", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο τραγουδιστής.

Διαβάστε ακόμη: Στο θέατρο ο Αργυρός παρέα με τον Αμερικανό πρέσβη Γιώργο Τσούνη - Εκεί και η Μαρία Τζομπανάκη, ο Θοδωρής Βουτσικάκης, ο Γιώργος Καραμίχος (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: «Αθήνα μου» με φόντο τα γλυπτά του Παρθενώνα - Τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συναυλία στο Τορόντο (βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφόρησε τη νέα του επιτυχία «Μια Θεσσαλονίκη» και τώρα ετοιμάζεται για τις live εμφανίσεις του στην «Πύλη Αξιού», στη Θεσσαλονίκη, από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ