O Paul έγινε Leona: Με την ψυχολογική στήριξη της τρίτης συζύγου του πέτυχε φυλομετάβαση - Στα 48 του (της) ζει πια ως γυναίκα με την… γυναίκα του

Έχουν 2 παιδιά

Μία τρανς γυναίκα έκανε το come out της και η σύζυγος της ήταν στο πλευρό της!

Η Leona Slack, 51, με καταγωγή από το Mansfield του Nottinghamshire, γεννήθηκε αγόρι με το όνομα Paul, αλλά ήξερε ότι δεν ήταν αγόρι από νεαρή ηλικία, καθώς θυμόταν ότι ζήλευε άλλα κορίτσια στο σχολείο.

Αφού γνώρισε την τρίτη σύζυγό της, Charoen, 45 ετών, το 2004, η Leona αποκάλυψε την ταυτότητα φύλου της και, με την υποστήριξη της Charoen, άρχισε να μεταβαίνει στην ιατρική το 2020.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η Leona και η Charoen ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους σε έναν βουδιστικό ναό στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Ζουν στην πόλη με τα δύο τους παιδιά, τον Τζορτζ, 16 ετών, και τον Χάρι, οκτώ.

Αν και η Leona παραδέχεται ότι εξακολουθεί να μην είναι «εντελώς ευτυχισμένη» και περιμένει περισσότερες εγχειρήσεις φύλου το επόμενο έτος, λέει ότι τώρα νιώθει ελεύθερη να είναι ο εαυτός της και ελπίζει να ενθαρρύνει άλλους ανθρώπους σε παρόμοιες καταστάσεις να μην είναι πολύ αργά.

«Δεν μπορώ να ξεχάσω τον εαυτό μου να συγκρίνω τα κοριτσίστικα πόδια μου και τη γυναικεία δομή του σώματός μου με τις φίλες μου στην τάξη των κοριτσιών όταν μεγάλωνα και ζήλευα ότι ήταν πραγματικά κορίτσια και εγώ όχι», εξήγησε η Leona.

«Θέλω να βοηθήσω άλλους σαν εμένα που δυσκολεύτηκαν να εκφράσουν τα αληθινά τους ζητήματα ταυτότητας φύλου επειδή φοβούνται τις απόψεις του κοινού και το μίσος απέναντί τους».

Η ταυτότητα φύλου της Λεόνα ήταν εμφανής σε εκείνη από μικρή ηλικία, καθώς θυμάται πώς, στην ηλικία των 11 ετών, σκέφτηκε να πάρει τα αντισυλληπτικά χάπια της μητέρας της πιστεύοντας ότι θα την έκαναν «κορίτσι». Είπε: "Ποτέ δεν τα πήρα, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ να το σκέφτομαι, να αναρωτιέμαι αν θα με έκανε θηλυκή. Πάντα ήθελα να παίξω με τα κορίτσια και ζήλευα τα άλλα κορίτσια στο σχολείο."

H απόφαση στην καραντίνα

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας σκέφτηκα, "Λοιπόν, αυτή είναι μια ευκαιρία τώρα για τη μετάβαση".

Γράφοντας μια ανάρτηση στο Facebook, η Λεόνα βγήκε στους φίλους και την οικογένειά της, αποκαλύπτοντας το νέο της όνομα και τα σχέδιά της για την ιατρική εγχείρηση..

Έκτοτε, έχει υποβληθεί σε διάφορες επεμβάσεις, όπως εμφυτεύματα στήθους, χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, επέμβαση στη μύτη, μπότοξ, ανόρθωση βλεφάρων και μόνιμο μακιγιάζ με τατουάζ.

«Η μετάβασή μου είχε ανάμεικτες αντιδράσεις από τον κόσμο. Κάποια οικογένεια ντρέπεται από εμένα και με έχει αποκηρύξει, αλλά υπάρχουν και άλλοι που με έχουν αποδεχτεί», είπε. «Είχα σχόλια που έλεγαν ότι είναι ασυνήθιστο ή δεν μου αρέσει, αλλά ήμουν καλός στο να το κρύβω. Παρόλο που έμοιαζα και συμπεριφερόμουν σαν άντρας πριν, όλη την ώρα μέσα μου ήθελα να γίνω κυρία. Απλώς προσπάθησα και προσπάθησα να το αγνοήσω, νομίζοντας ότι θα περνούσε, αλλά αυτό το συναίσθημα δεν έφυγε ποτέ ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ