13 + 1 γυναίκες καταγγέλουν επίσημα τον Gérard Depardieu για σεξουαλικές επιθέσεις - "Με κοίταζε σαν ένα κομμάτι κρέας"

Νέα καταγγελία εις βάρος του ηθοποιού

Ακόμη μία γυναίκα κατέγγειλε τον Gérad Depardieu για σεξουαλική επίθεση εναντίον της.

Η ηθοποιός Hélène Darras ισχυρίστηκε ότι της επιτέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Disco», το 2007.

Η Hélène Darras ήταν 26 ετών όταν συμμετείχε στο «Disco», μια κωμωδία στην οποία συμπρωταγωνιστούσε ο Depardieu.

«Με κοίταξε σαν να ήμουν ένα κομμάτι κρέας», είπε η Hélène Darras για τον Ντεπαρντιέ, θυμίζοντας ότι «πλησίασε κοντά μου και μετά πέρασε το χέρι του στους γοφούς και τους γλουτούς μου». Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια, τη ρώτησε αν ήθελε να πάει στο καμαρίνι του. Η ηθοποιός αρνήθηκε, αλλά «αυτό δεν άλλαξε τίποτα. Συνέχισε να με ψηλαφίζει ανάμεσα στις λήψεις».

 

 

Η Hélène Darras είπε ότι δεν κατήγγειλε τον ηθοποιό εκείνη την εποχή, επειδή φοβόταν ότι θα την οδηγούσε στη «μαύρη λίστα». «Δεν είχα τελειώσει καν τη σχολή θεάτρου. Ήθελα πολύ να γίνω ηθοποιός»

Ακόμη 13 καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού

Αντιμέτωπος με 13 καταγγελίες (τώρα 14) για σεξουαλική παρενόχληση βρίσκεται ο Gerald Depardieu.

 

 

Μεταξύ 2004-2022 οι γυναίκες μιλάνε για ανάρμοστη συμπεριφορά και σχόλια στα γυρίσματα διάφορων ταινιών όπως η γαλλική κωμωδία «Big House», η βιογραφική ταινία εποχής «Dumas» και η αστυνομική σειρά του Netflix, «Marseille».

Διαβάστε ακόμη: Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορείται για βιασμό 23χρονης ηθοποιού, κόρης φίλου του - Οι έρευνες για καταγγελία του 2018

Τι ισχυρίζεται ο ίδιος

Ο Depardieu αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και, τον Οκτώβριο του 2023, δημοσίευσε μια ανοιχτή επιστολή στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» υπερασπιζόμενος τον εαυτό του. «Ποτέ μα ποτέ δεν κακοποίησα γυναίκα», έγραψε. «Στο δικαστήριο των ΜΜΕ, στο λιντσάρισμα που μου επιφυλάχθηκε, έχω μόνο τον λόγο μου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου». Και πρόσθεσε ότι δεν είναι «ούτε βιαστής ούτε αρπακτικό». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ