Πρίγκιπας Γουίλιαμ & Πριγκίπισσα Κέιτ: Στην εκκλησία όλη η οικογένεια - Τι φόρεσε η μικρή Σάρλοτ - Πως συμπεριφέρθηκαν ο Τζόρτζ & ο μικρός Λούις (φωτό - βίντεο)

Οικογενειακή έξοδος

Οικογενειακή έξοδο πραγματοποίησαν η Κέιτ Μιντλετον με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.

Χθες, λοιπον, παρευρέθηκαν όλοι μαζί στην ετήσια βραδιά για τα Κάλαντα της Παραμονής Χριστουγέννων (Royal Carols: Together at Christmas) στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

 

 

 

 


instagram @fanroyalfamily

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την παρακολουθήσει σε τηλεοπτική μετάδοση στις 24 Δεκεμβρίου.

Για αυτήν την σημαντική περίσταση δε γινόταν να μην είναι υπέρκοψη η μαμά Κέιτ!

 

 

Η 41χρονη επέλεξε total white outfit το οποίο αποτελούνταν από μακρύ παλτό chriskerrbespoketailor,μπλούζα κασμίρ της εταιρείας kiltanescotland και ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι hollandcooperclothing αξίας 348 ευρώ.

Ολοκλήρωσε το σικ look της με τις αγαπημένες της ψηλοτάκουνες γόβες Gianvito Rossi και κρατώντας μία μικρή τσάντα του οίκου Strathberry.

Φυσικά, η μονάκριβη κόρη της, Σάρλοτ, η οποία ακολουθεί πιστά τα χνάρια της Κέιτ όσον αφορά το στυλ έκανε μία εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση.

 

 

Η 8χρονη πριγκίπισσα έβαλε ένα burgundy κόκκινο παλτό της εταιρείας trotterschildrenswear το οποίο συνδύασε άψογα με μαύρα δερμάτινα παπούτσια αξίας 92 ευρώ.

Το ίδιο στυλάτοι ήταν και οι αδερφοί της.

Διαβάστε ακόμη: Η πριγκίπισσα Κέιτ on camera με χριστουγεννιάτικες ευχές - Απαστράπτουσα με κρεμ Chanel σακάκι (φωτό - βίντεο)

Ο μεγαλύτερος γιος Τζορτζ ήταν ασορτί θα λέγαμε με τον πατέρα του Γουίλιαμ φορώντας navy blue κοστούμι με μαύρο σκαρπίνι ενώ ο 5χρονος Λούις εμφανίσθηκε με τσίνο παντελόνι και κοντά μποτάκια.


instagram @fanroyalfamily

 

 

Όλη η οικογένεια ήταν stylish!

Και βέβαια φρόντισαν όλα τα παιδιά να είναι προσεγμένα πέρα από την εμφάνιση αλλά και στη συμπεριφορά.

Βέβαια, ο ατίθασος μικρούλης Λούις σε κάποια πλάνα φάνηκε να βαριέται και να πειράζει την αδερφή του Σάρλοτ, σβήνοντας το κερί της.


instagram @royalreplikate

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Kate: Με ονειρεμένη ροζ παγιετέ τουαλέτα της Jenny Packham σε ρόλο οικοδέσποινας - Μία φαντασμαγορική βραδιά στο Μπάκιγχαμ (φωτό)

Πως σας φάνηκε η οικογενειακή έξοδος;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ