Αυτός ήταν ο 29χρονος που έχασε τη ζωή του στην καταδίωξη ξημερώματα Δευτέρας - Κατάγεται από την Πάτρα (φωτό - βίντεο)

Από τα Δεμένικα

Θλίψη έχει προκαλέσει εδώ και λίγες ώρες η είδηση του θανάτου του αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο.

Ο 29χρονος ήταν ανύπαντρος και είχε καταγωγή από την Πάτρα.

Σύμφωνα με το pelop.grπρόκειται για τον 29χρονο Χρήστο Κουρουνιώτη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδερφός του είναι επίσης αστυνομικός και υπηρετεί σε μάχιμη υπηρεσία, στην Αχαΐα. Η οικογένεια του 29χρονου διαμένει στα Δεμένικα Πατρών.

Πάτρα: Αυτός είναι ο 29χρονος Αστυνομικός ΔΙΑΣ που σκοτώθηκε σε καταδίωξη - ΦΩΤΟ
pelo.gr

Διαβάστε ακόμη: Ασπρόπυργος: Νεκρός αστυνομικός έπειτα από καταδίωξη - Μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ συγκρούστηκε με περιπολικό (βίντεο)

Το χρονικό της καταδίωξης

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα, όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως, ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω. 

Το αποτέλεσμα ήταν ο 29 ετών αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, ενώ ένας δεύτερος αστυνομικός δίνει μάχη για τη ζωή του. Η κατάσταση του τραυματία αστυνομικού θεωρείται από τους γιατρούς ιδιαιτέρως σοβαρή, καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα και αιμάτωμα. Έτσι αποφασίστηκε η μεταφορά του από το Θριάσιο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ