Καλλονή δολοφόνος! 23χρονη σκότωσε το αγόρι της γιατί της τράβηξε τα εξτένσιον από τα μαλλιά της - Τον πάτησε με το αυτοκίνητο

Σοκαριστικό!

Μια 23χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του φίλου της έκλαιγε στο δικαστήριο καθώς είπε στους ενόρκους ότι φέρεται να της τράβηξε τα εξτένσιον των μαλλιών και απείλησε να σκοτώσει τη μητέρα της προτού το σκάσει.

Η Alice Wood, 23, κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε το Ford Fiesta της «ως όπλο» και χτύπησε τον Ryan Watson, 24 ετών, κοντά στο σπίτι τους στο Rode Heath του Cheshire, αφού είχαν πάει σε ένα πάρτι στις 6 Μαΐου πέρυσι.

Στο δικαστήριο είπε ότι οδήγησε 158 μέτρα με τον κ. Watson κάτω από το αυτοκίνητο. Η φοιτήτρια φιλοσοφίας περιέγραψε «μπήκε σε έναν εφιάλτη» όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν κάτω από το αυτοκίνητό της.

Καταθέτοντας στοιχεία στο Δικαστήριο του Chester Crown, η Wood είπε ότι τη νύχτα του θανάτου του, εκείνη και ο κ. Watson είχαν πάει σε ένα πάρτι με το προσωπικό και τους χρήστες υπηρεσιών της φιλανθρωπικής οργάνωσης Headway για εγκεφαλικές βλάβες, όπου ήταν υπάλληλος υποστήριξης. Ισχυρίστηκε ότι όταν το ζευγάρι έφτασε στο σπίτι, ο φίλος της «ξέσπασε» προς το μέρος της και την άρπαξε από τα εξτένσιον μαλλιών της. Στη συνέχεια, φέρεται να απείλησε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα της.

The court has heard she drove 158 metres with Mr Watson (pictured) underneath the car. The philosophy student cried out in court today as she described 'stepping into a nightmare' when she realised he was under her car

Η Wood είπε ότι οδήγησε το Fiat Punto του κ. Watson στο σπίτι από το πάρτι, παρά το γεγονός ότι ήξερε ότι είχε ξεπεράσει το όριο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, και όταν μπήκαν στο αυτοκίνητο η στάση του απέναντί της «γύρισε».

Είπε: «Αμέσως με κατηγορούσε ότι φλέρταρα με άλλους άντρες στο πάρτι, λέγοντας ότι τον είχα ντροπιάσει και τον είχα δείξει μπροστά σε όλους».

Η Wood είπε ότι αποδέχτηκε ότι προκάλεσε τον θάνατο του κ. Watson, αλλά είπε ότι δεν το έκανε εσκεμμένα. Συμφώνησε ότι πήγε να δει γιατρούς μετά τον θάνατό του επειδή «παλεύονταν».

Είπε ότι αυτή και ο κ. Watson ξεκίνησαν σχέση τον Μάρτιο του 2020 και αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, αγοράζοντας ένα σπίτι μαζί τον Οκτώβριο του 2021. Τον Μάιο του περασμένου έτους, προετοιμαζόταν για τελικές εξετάσεις σε πτυχίο θεολογίας, φιλοσοφίας και ηθικής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ