Γιώργος Αλκαίος: Τη μητέρα μου τη γνώρισα στα 16 μου, ήταν η γιαγιά μου – Τον πατέρα μου έχω να τον δω χρόνια, δεν υπάρχει λόγος να ξαναμιλήσουμε (βίντεο)

Ο Γιώργος Αλκαίος μίλησε για τον πατέρα του, τη μητέρα του και τη γιαγιά του που τον μεγάλωσε

Για την επιστροφή του στη νυχτερινή ζωή αλλά και για τη σχέση του με τον πατέρα του, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του, μίλησε ο Γιώργος Αλκαίος.

Ο γνωστός τραγουδιστής επιστρέφει φέτος στη νυχτερινή ζωή μέσα από μια συνεργασία με την Έλντα Πανοπούλου και μίλησε γι’ αυτήν και πολλά άλλα στην εκπομπή «Στούντιο 4» ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει τη σχέση που έχει με τον πατέρα του.

Κι αυτό διότι, ο πατέρας του, Γιάννης Βασιλείου ρωτήθηκε πρόσφατα για την επιστροφή του γιου του στη νυχτερινή διασκέδαση και εξέφρασε τη δυσπιστία του για το κατά πόσο το εν λόγω σχήμα θα έχει επιτυχία, ενώ ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν θα συμμετείχε, ακόμη και αν του γινόταν σχετική πρόταση.

Γιώργος Αλκαίου: Έχουμε τακτοποιήσει τις αντιθέσεις μας με τον πατέρα μου

Αναφερόμενος, λοιπόν στη σχέση με τον πατέρα του, ο Γιώργος Αλκαίος είπε: «Με τον πατέρα μου έχουμε τακτοποιήσει τις αντιθέσεις μας και νομίζω ότι είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Καλύτερα να μην υπάρχει κάτι, παρά να υπάρχει κάτι που να σε… κρατσανίζει», εξομολογήθηκε.

«Έχω πολλά χρόνια να τον δω, δεν υπάρχει λόγος να ξαναμιλήσουμε. Εγώ έδωσα και τις ευκαιρίες, δεν μπορώ να διαιωνίζω μία κατάσταση, κουράζομαι. Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι μήπως μια μέρα το μετανιώσω αλλά… γιατί να το ξαναπεράσω εγώ όλο αυτό; Να σου λέει: κάνε αυτό, ενώ εσύ δεν θέλεις να το κάνεις», παραδέχτηκε ο Γιώργος Αλκαίος και συνέχισε: «Ποτέ δεν επιδίωξα να τα βρω με τον πατέρα μου δημόσια. Και τώρα τελευταία που έγινε αυτό απλώς δεν έδωσα σημασία. Καθένας έχει τη γνώμη του».

 

 

«Γνώρισα την μάνα μου στα 16 μου - Μεγάλωσα με την γιαγιά μου»

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης και στη μητέρα του: «Γνώρισα τη μάνα μου στα 16 μου, που ήρθε για να με γνωρίσει και να δει ποιος είμαι. Ήταν μια συγκλονιστική κατάσταση, γιατί δεν ξέραμε ο ένας πώς ήταν ο άλλος. Ήμουν με μια ταμπέλα με το όνομά της. Επειδή έχω πάρει πολύ ψέμα στη ζωή μου, δεν μου αρέσει το ψέμα. Δεν ένιωθα κάτι, απλά ήθελα να τη γνωρίσω», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε: «Εμένα η μάνα μου ήταν η γιαγιά μου. Δεν μπορούσα να νιώσω κάτι. Η βιολογική σχέση για μένα είναι πολύ υπερτιμημένη. Κάποια στιγμή θα τα πω με ωραίο τρόπο, να έχω χρόνο».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ