Η Μπρουκς βίαζε τον αυτιστικό κουνιάδο της – Έμεινε έγκυος και κάλεσε την αστυνομία να συλλάβει τον «εραστή» της

Κακοποιούσε σεξουαλικά τον κουνιάδο της και είχε το θράσος να καλέσει την αστυνομία για να καταγγείλει βιασμό

Ενα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ καθώς μία γυναίκα 34 ετών, συνελήφθη επειδή βίασε τον αυτιστικό μικρότερο αδελφό του συζύγου της και γέννησε το παιδί του επειδή όπως είπε «την έκανε να νιώσει καλά», ενώ είχε πρώτα καλέσει την αστυνομία για να ισχυριστεί ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση.

Οι αστυνομικοί των ΗΠΑ συνέλαβαν την Αμάντα Μπρουκς νωρίτερα αυτό το μήνα με ένταλμα για σεξουαλική κακοποίηση που είχε διερευνηθεί από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μονρό. Η Μπρουκς κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση ατόμου με αναπτυξιακή αναπηρία άνω των 18 ετών, παροχή ψευδών πληροφοριών στις αρχές επιβολής του νόμου και υποβολή ψευδούς αναφοράς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Keys Citizen, η φερόμενη επίθεση είχε συμβεί το 2022. Σε ένταλμα σύλληψης λέγεται ότι η Μπρουκς επικοινώνησε με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μονρό και ανέφερε ότι είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση από τον σύζυγό της και τον μικρότερο αδελφό του.

Τοπικά ΜΜΕ λένε ότι στο τμήμα η Μπρουκς είπε ότι την είχαν «εξαναγκάσει» να συμμετάσχει σε σεξουαλικές δραστηριότητες και ότι την είχαν «κακοποιήσει λεκτικά και ψυχολογικά» στο σπίτι τους.

Η ίδια και ο σύζυγός της ήταν οι μοναδικοί που φρόντιζαν τον αδελφό του, είπε στους ερευνητές. Εξαιτίας αυτού, η Μπρουκς και τα παιδιά της έφυγαν από το σπίτι τους για το Ορλάντο και υπέβαλαν κατάθεση στην τοπική αστυνομία. 

Παρέδωσε επίσης μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στιγμιότυπα οθόνης μηνυμάτων με φίλους της, τα οποία απεικόνιζαν την ίδια ως «θύμα κακοποίησης» από την οικογένεια του συζύγου της, οι οποίοι όπως ισχυρίστηκε, την παρενοχλούσαν αφού έφυγε με τα παιδιά της.

Τον περασμένο Ιούλιο έγινε η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση με την πεθερά της Μπρουκς να επικοινωνεί με την αστυνομία και να δηλώνει ότι ο γιος της ήταν το θύμα στην υπόθεση. Ισχυρίστηκε ότι η Μπρουκς έμπαινε στο δωμάτιό του πολλές φορές και τον κακοποιούσε σεξουαλικά συστηματικά για δέκα χρόνια, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο άντρας της φέρεται να είχε συχνά αντιρρήσεις, λέγοντάς της πολλές φορές ότι «δεν θα έπρεπε να το κάνουμε αυτό».

Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι η Μπρουκς του είπε «να κάνει ησυχία», «να μην το πει σε κανέναν» και ότι «ήταν εντάξει, γιατί την έκανε να νιώθει καλά». Ο σύζυγος της Brooks αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική εμπλοκή μαζί της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, η οικογένεια ενημερώθηκε ότι η 34χρονη γυναίκα ήταν έγκυος και γέννησε το παιδί της τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Το Τμήμα Επιβολής του Νόμου της Φλόριντα διεξήγαγε εξετάσεις DNA στο θύμα και στο παιδί της γυναίκας και επιβεβαίωσε ότι το θύμα ήταν ο βιολογικός πατέρας.

Η Brooks κρατείται επί του παρόντος στη φυλακή της κομητείας Μονρό με εγγύηση 150.000 δολαρίων, σύμφωνα με τα αρχεία σύλληψης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ