Μιχάλης Χατζηγιάννης: "Συνειδητά σταμάτησα τις πίστες, δεν άντεχα την νύχτα"

Από το 2009 έχει να τραγουδήσει σε νυχτερινό μαγαζί ο μουσικός.

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης και μία εκ βαθέων εξομολόγηση για την ζωή του παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Ο μουσικός και τραγουδιστής που αυτό το διάστημα παρουσιάζει δίπλα στην Ρούλα Κορομηλά το 'Σπίτι με το Mega'

Ο ΜΙχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε πως πάντα τα Χριστούγεννα τα περνάει επί σκηνής, ενώ θυμάται πως σε ηλικία 7-8 πήρε ένα δώρο από τον πατέρα του, που ήταν γραφτό να αλλάξει την πορεία του, αφού αυτό που του είχε πάρει ήταν μια κιθάρα, ή ένα 'κιθαρόνι'. 

Δήλωσε πως οι γονείς του είναι μαζί από παιδιά, είναι της παραδοσιακής 'σχολής'. Γνωρίστηκαν ως φοιτητές στο Λονδίνο και παντρεύτηκαν μετά το πέρας των σπουδών τους, μια εβδομάδα πριν την Τουρκική εισβολή. Μάλιστα, αφηγείται ότι γύρισαν κάποια στιγμή στην πόλη καταγωγής τους, την Κερύνεια, και πήγαν να δουν το πατρικό σπίτι της μητέρας του και εκεί η ιδιοκτήτρια τους έδωσε κάτι πίνακες που είχε ζωγραφίσει όταν ήταν μικρή και εκείνη τους είχε κρατήσει. Μια πολύ συγκινητική στιγμή που ο Μιχάλης Χαρζηγιάννης περιγράφει με ιδιαίτερη συγκίνηση.

Ο τραγουδιστής μιλάει και για την εμπειρία του, ως παρουσιαστής, λέγοντας πως τον ερέθισε εγκεφαλικά το ενδεχόμενο της παρουσίασης. Τόνισε μάλιστα ότι είχε μεγάλη εμπειρία ως συνεντευξιαζόμενος, οπότε είχε μια εξοικείωση με το κομμάτι της συνέντευξης, ενώ επειδή το 'Σπίτι με το Mega' είναι μια μουσική εκπομπή, ένας μουσικός είναι χρήσιμος.

Σε ότι αφορά τη Ρούλα Κορομηλά, είπε πως την εκτιμά και τη σέβεται πολύ πριν καν γνωριστούν και πως ο λόγος που είναι εκεί είναι γιατί η Ρούλα ξεκλείδωσε όλες του τις επιφυλάξεις. 

Αναφέρθηκε και στον κόσμο που τον ακολουθεί τόσα χρόνια: 'Αγαπώ το κοινό, το σέβομαι, είμαι ευγνώμων γιατί αν έχω φτάσει κάτι είμαι υπόλογος σε όλον αυτόν τον κόσμο ο οποίος με ακολουθεί από το '98. Μίλησε και για την βοήθεια που έλαβε από τον Γιώργο Χατζηνάσιο, στην αρχή της καριέρας του, ο οποίος τον περιέλαβε σαν 4ο παιδί του και του χάρισε δύο τραγούδια ενώ θα μπορούσε να τα είχε δώσει σε καταξιωμένους τραγουδιστές. Είπε μάλιστα ότι πήρε την μητέρα του που νόμιζε ότι ήταν φάρσα, για να του δώσει τραγούδι και πως, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν τότε φαντάρος και δεν μπορούσε να φύγει από την Κύπρο, εκείνος τον περίμενε και, όταν τελείωσε με το φανταρικό του πήγε και τον πήρε να ηχογραφήσουν το τραγούδι που έπαιξε τότε στην σειρά 'Άγγιγμα Ψυχής'.

Τέλος, είπε πως κοιμάται νωρίς, και πως έχει σταμτήσει να δουλεύει σε νυχτερινά μαγαζιά από το 2009. Έκτοτε, κάνει μόνο συναυλίες και εμφανιζεται σε μουσικές σκηνές. Μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν άντεχε την νύχτα, γιατί δεν άντεχε να γυρνάει σπίτι του στις 7 το πρωί, να μην μπορεί να κοιμηθεί λόγω της υπερέντασης και μετά να πρέπει να ξαναπάει να τραγουδήσει και πως νόμιζε πως ζούσε ένα θρίλερ! 

 

Δείτε το βίντεο: 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ