Τζο Μπάιντεν – Μπαράκ Ομπάμα μαζί: Η σπάνια Χριστουγεννιάτικη all smiles συνάντηση του νυν & του πρώην Προέδρων των ΗΠΑ

Χαμογελαστοί και με καλή διάθεση Μπάιντεν και Ομπάμα

Χρονιά αμερικανικών εκλογών αυτή που μπαίνει σε λίγες μέρες με τον Τζο Μπάιντεν, πρόεδρο των ΗΠΑ, να διεκδικεί τη δεύτερη θητεία του στον Λευκό Οίκο.

Η σχέση του Τζον Μπάιντεν με τον προκάτοχό του, Μπαράκ Ομπάμα παραμένει σε εξαιρετικό επίπεδο. Μην ξεχνάτε ότι ο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος το Ομπάμα. Μετά τις δύο θητείες του Ομπάμα οι δημοκρατικοί έχασαν τις εκλογές γεγονός που έφερε τον Ντόναλντ Τραμπ για τέσσερα χρόνια στην Προεδρεία των ΗΠΑ.

Τώρα Μπάιντεν και Ομπάμα συνεργάζονται με έναν και μοναδικό στόχο, να παραμείνει ο Μπάιντεν για ακόμα 4 χρόνια πρόεδρος. Αν θα το πετύχει αυτό, θα πρέπει να περιμένουμε για να του δούμε μέχρι το Νοέμβριο του 2024.

Πάντως κατά την τελευταία τους συνάντηση ο Τζο Μπάιντεν έγραψε:

«Ήταν σπουδαία συνεργασία με τον φίλο και αδερφό μου, @BarackObama, για να περάσω λίγο χρόνο με υποστηρικτές Cynthia και Nick.»

Διαβάστε ακόμα: Γενέθλια Τζο Μπάιντεν: 81 κεριά είναι πολλά! Αυτοτρολάρεται - Χαρές & γέλια στο διαδίκτυο

 

Οι ευχές του Τζο και της Τζιλ Μπάιντεν

Σε επόμενη ανάρτησή του, ο Τζο Μπάιντεν στέλνει με τη σύζυγό του Τζιλ Μπάιντεν, τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους. Γράφει:

"Η Jill και εγώ ελπίζουμε να είστε σε θέση να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας αυτές τις γιορτές. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σκεφτόμαστε επίσης τις γενναίες γυναίκες και άνδρες με στολή που υπερασπίζονται το έθνος μας, πολλοί από αυτούς μακριά από τις οικογένειές τους.

Σας ευχόμαστε χαρά και ευτυχία αυτή την παραμονή Χριστουγέννων."

Διαβάστε ακόμα: ΗΠΑ: Ο γιος του Προέδρου των ΗΠΑ, Χάντερ Μπάιντεν θα πάει φυλακή για 17 χρόνια - Πως η φορoδιαφυγή τον βάζει σε κίνδυνο (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ