Πάτρα: Αιφνίδιοι θάνατοι δύο νέων σε 24 ώρες: Από ανακοπή ο 28χρονος Παντελής Πολυδερόπουλος αδελφός του ηθοποιού – Οξύ έμφραγμα για 35χρονο πατέρα

Θρήνος στην Πάτρα για τον χαμό δύο νέων ανθρώπων

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Πάτρα, η είδηση του θανάτου του Παντελή Πολυδερόπουλου στα 28 του χρόνια, αδελφού του ηθοποιού Νίκου Πολυδερόπουλου.

Ο νεαρός άνδρας δούλευε ως μπάρμαν στο γνωστό κατάστημα εστίασης της Ρήγα Φεραίου, Bara. Υπέστη ανακοπή ανήμερα των Χριστούγεννων ενώ την παραμονή δούλευε κανονικά.

Ο θανατός του βύθισε στο πένθος τους γονείς και τα τρία του αδέρφια τον Πάρη, τον Παναγιώτη και τον Νίκο.

Το κατάστημα που εργαζόταν σε ένδειξη πένθους δεν θα λειτουργήσει σήμερα.

Λίγες ώρες πριν είχε χαθεί 35χρονος πατέρας

Ο Μένιος Νιφόρας έφυγε από τη ζωή ξαφνικά παραμονή Χριστουγέννων. Ο 35χρονος Μένιος Νιφόρας, ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων στην οδο Μαιζώνος βρίσκεται στο Νοσοκομείο. Είχε επί δύο ημέρες υψηλό πυρετό και δεν αισθανόταν καλά. Ομως τον είχαν καθησυχάσει, όπως και την αγαπημένη του σύζυγο Ελπίδα που βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του.

Μέσα σε λίγα λεπτα, οι γατροί ειδοποιούν την σύζυγο να τον αποχαιρετήσει. Είχε υποστεί οξύ έμφραγμα, πιθανόν όπως της είπαν από κάποιο μικρόβιο. Μέσα σε 5 λεπτά είχε φύγει από την ζωή. Αφήνοντας πίσω του και την 4χρονη κόρη του. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στην Λακκόπετρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ