Ασύλληπτη γυναικοκτονία στη Χαβάη: Σκότωσε την εν διαστάσει influencer σύζυγό του μπροστά στα μάτια της 11χρονης κόρης του (φωτό & βίντεο)

Ο δράστης φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε λίγο αφότου διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος

Μια influencer από την Χαβάη πυροβολήθηκε θανάσιμα από το εν διαστάσει σύζυγό της μπροστά στα μάτια της κόρης της.

Η Theresa Cachuela, 33 ετών, μητέρα τριών παιδιών, πυροβολήθηκε στο κεφάλι και σκοτώθηκε από τον Jason Cachuela, 44 ετών, σε πάρκινγκ .

Η 11χρονη κόρη της είδε τον πυροβολισμό και είπε στην αστυνομία ότι ο πατέρας της τράβηξε τη σκανδάλη, σύμφωνα με το KITV.

Ο Jason φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε λίγο αφότου διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος. Η αστυνομία ερευνά τους θανάτους που έλαβαν χώρα δύο εβδομάδες αφότου δικαστής έκανε δεκτή την αίτηση της Cachuela για έκδοση διαταγής προστασίας κατά του εν διαστάσει συζύγου της.

«Δεν επρόκειτο για μια τυχαία πράξη, καθώς το θύμα και ο ύποπτος είχαν σχέση», δήλωσε την Παρασκευή η υπαστυνόμος που ερευνά την υπόθεση πριν ο δράστης προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη, σύμφωνα με τη New York Post.

«Γνωρίζουμε ότι του επιδόθηκε προσωρινή διαταγή περιοριστικών μέτρων, γι’ αυτό και η υπόθεση αυτή χαρακτηρίστηκε ως ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού», είπε, αναφερόμενη στην προσωρινή διαταγή περιοριστικών μέτρων.

«Η μικρότερη κόρη της είναι αυτή που τραγικά είδε τα πάντα», δήλωσε η μητέρα του θύματος. «Είναι τραυματισμένη. Έχει τόση πίστη αυτό το μικρό κορίτσι. Απλά … άρχισε να προσεύχεται».

Και πρόσθεσε: «Δεν το πιστεύει. Δεν πιστεύει ότι η μαμά της έχει φύγει. Δεν το πιστεύω»

«Είμαστε τόσο συντετριμμένοι με την απώλεια της αγαπημένης μας. Αυτό ήταν τόσο δύσκολο για την οικογένειά μας στο οποίο δεν ήμασταν προετοιμασμένοι», συνέχισε η πενθούσα μητέρα.

«Αυτή τη στιγμή ζητάμε δωρεές για να καλύψουμε τα έξοδα της κηδείας της, καθώς θα θέλαμε να της προσφέρουμε το μνημόσυνο που της αξίζει για να τιμήσουμε τη μνήμη της και να της πούμε το τελευταίο αντίο», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία της Cachuela στην Καλιφόρνια πέρυσι την δείχνει να στέκεται μπροστά από ένα ζευγάρι μεγάλα φτερά αγγέλου με την πινακίδα του Χόλιγουντ να είναι ορατή πίσω της.

Η μητέρα του θύματος δήλωσε ότι η δολοφονημένη μητέρα είχε πει στους συγγενείς της ότι είχε κακοποιηθεί από τον σύζυγό της.

«Ήθελε να τον εγκαταλείψει, αλλά εκείνος δεν το δεχόταν. Προσπαθούσε να την ελέγχει με, με τα πάντα … πού θα πήγαινε τι θα έκανε», δήλωσε στο πρακτορείο, προσθέτοντας ότι η κόρη της είχε καταθέσει πρόσφατα αίτηση διαζυγίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ