Και η πιπεράτη είδηση της ημέρας! Απολύθηκε ο πρύτανης του πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν - Ανέβαζε πορνό βίντεο στο διαδίκτυο με συμπρωταγωνίστρια τη σύζυγο του

Κάτι δεν πήγε καλά ...

Μία juicy είδηση έρχεται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από το Ουισκόνσιν.

Ο πρύτανης του πανεπιστημίου απολύθηκε αφού έγινε γνωστό ότι βιντεοσκοπούσε τις προσωπικές του στιγμές με τη σύζυγο του και τις ανέβασε στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος είχε κατακριθεί για το γεγονός ότι έφερε την πορνοστάρ Νίνα Χάρτλεϊ, να μιλήσει στους φοιτητές και την πλήρωσε 5.000 δολάρια από το ταμείο του Πανεπιστημίου.

Η ομιλία της διήρκησε 90 λεπτά κατά τη διάρκεια της οποίας διαβεβαίωσε τους φοιτητές ότι «είναι φυσιολογικό να τους αρέσει το πορνό».

«Τις τελευταίες ημέρες, μάθαμε για μία συγκεκριμένη συμπεριφορά του Δρ. Γκόου που έχει προκαλέσει σημαντική βλάβη στη φήμη του πανεπιστημίου. Οι ενέργειές του ήταν αποκρουστικές» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του ιδρύματος, Τζέι Ρόθμαν.

«Δεν λέγεται τίποτα για το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν. Δεν λέγεται τίποτα για τον Πρύτανη (στα βίντεο)», είπε ο Γκόου στη Milwaukee Journal Sentinel μετά την απόλυσή του.

youtube-com-watch

Iσχυρίστηκε επίσης ότι δεν ήρθε κανένα μέλος του Πανεπιστημίου σε επαφή μαζί του πριν από τη απόφαση της Τετάρτης και αναρωτήθηκε εάν το διοικητικό συμβούλιο έχει προχωρήσει τη δέουσα διαδικασία.



Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Γκόου και η σύζυγός του κυκλοφόρησαν ένα κανάλι μαγειρικής στο YouTube με το όνομα "Sexy Healthy Cooking" στο οποίο προσκαλούν αστέρες ταινιών για ενήλικες να μαγειρέψουν γεύματα vegan.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ